Spar på energi og olie i en tid hvor alt stiger

Lige nu stiger elpriserne med en fart, hvor det føles helt umuligt at følge med, når regningen kommer ind ad døren. Også prisen på madolie er eksplodereret til et niveau, der ikke er rart. Mere end nogensinde er det vigtigt at få miljø- og energirigtige løsninger ind i køkkenet.

Find besparelser her

Skift kogebord og brug 82% mindre energi

Er dit kogebord med masseplade bruger det 82% mere energi end et induktionskogebord.

Restaurant Gemini har de også mærket de stigende el-priser – el-regningen er steget næsten 100.000 kr. om måneden. Alle sejl er derfor sat ind på grønne tiltag for at nedbringe strømforbruget. Et af de grønne tiltag blev monteret i køkkenet i september måned – det gamle kogebord blev nemlig udskiftet med et induktionskogebord fra Jøni.

Ved 4 timers brug dagligt kan du opnå en årlig besparelse på 40.488 kr. svarende til 11.568 kWh.* ved et skift fra masseplade til induktion.

Vil du også spare på din næste el-regning, så kontakt din konsulent og hør om den løsning, der passer bedst i dit køkken.

 

*Besparelsen er beregnet på en kWh pris på 3,50 kr.

Spar penge, mens priserne på madolie eksploderer

Filtrer fritureolien og spar penge, mens priserne på madolie eksploderer - og få en sprød bonus med oven i…

Vælg f.eks. en af vores friturer fra Pitco med filtreringssystem, ligesom en af vores kunder, en stor hotelkæde gjorde det, på et af deres hoteller. Før skiftede de olie 2 gange om ugen i deres friture, og nu kan de blot gøre det hver 14. dag. Med dette skift har de oplevet en årlig besparelse på olie, på 53.662 kr. – Og maskinens anskaffelsessum tjent ind i rene besparelser på under 3 år.

Som ekstra bonus oven i store besparelser, oplever kunden også et bedre slutresultat: Fritterne holder sig sprøde længere.

 

Få overskud fra dag ét med en leasingaftale til 0,- kr. i udbetaling. Få denne friture til 111 kr. pr. dag, og en daglig oliebesparelse på 147 kr. Hver dag sparer du 36 kr.
- Og det er med en helt ny friture!

PITCO DOBBELT FRITURE
71831120
2 x 14 ltr. Udstyret med oliefiltreringssystem samt automatisk olie ad-on ved forbrug.


LEASING-PRIS
pr. dag* 111,-
pr. mdr.* 3.386,-
Pris i alt efter endt leasing 219.660,-**


OLIEBESPARELSE
pr. dag 147,-
pr. mdr. 4.472,-
årlig besparelse 53.662,-


Vil du også have sprøde fritter med overskud fra dag ét, så kontakt din konsulent, og hør om hvilken løsning, der passer bedst til dit behov, og få en beregning på, hvor meget du kan spare, samt en smagsprøve på fritter.

 

*Den viste pris er leasingpris pr. dag/pr. måned. ved betaling over 60 måneder.
**Totalbeløbet er inkl. 10% frikøbsbeløb efter endt leasingperiode til eget ejerskab.
Leasingprisen er vejledende, og vil ligge sig op ad markedsprisudviklingen.

Slut med at smide frisk olie ud

Spar også lynhurtig penge og tid med en olietester - du kan spare op til 30% af dit fritureforbrug ved at teste.

Kvaliteten af fritureolien er vigtig for kvaliteten af de madvarer, der steges. Er olien for gammel, får gæsten en dårlig smagsoplevelse og kan i værste fald blive syg. Men samtidig er det spild af penge at skifte olien ud, før det er nødvendigt.

Brug f.eks. Testo 270 frituretester. Den gør det super nemt at tjekke olien regelmæssigt og holde øje med, hvornår det er optimalt at udskifte olien. Den robuste føler dyppes direkte i frituren, og oliens temperatur og polære komponenter (kvalitet) kan aflæses på displayet i løbet af et par sekunder.

Hvor gammel er din ovn?

Har din ovn flere år på bagen, er der penge at spare ved at erstatte den med en ny. Visse ovne kan levere en energibesparelse på op til 28% i forhold til en tilsvarende ovn fra 2011.
Med f.eks. en ny 10 stiks ovn fra Rational kan du opnå en årlig besparelse på 6.300 kWh svarende til 22.050 kr.*, såfremt din ovn er mere end 9 år gammel

Vidste du?

  • Nye ovne afgiver mindre varme til køkkenet, hvilket betyder at regningen til ventilation også bliver mindre.
  • Med de bedste nye ovne er du sikker på at tilberede på kortest mulig tid og ved brug af mindst mulig energi.
  • Langtidsstegning giver mulighed for at stege ved lavere temperatur, som kræver mindre energi

 

*Besparelsen er beregnet på en kWh pris på 3,50 kr.

Spar op til 50% i opvasken

Afhængig af hvor gammel din nuværende opvaskemaskine er, er det muligt at opnå en energibesparelse op til 50%, da de nye maskiner er hurtigere og derfor bruger mindre energi, mindre vand og genanvender det vand, der ellers ville forsvinde i afløbet.

Hos Via University College i Aarhus N har de netop fået monteret en WD 213 ICS fra Wexiödisk.
Tunnelopvaskeren er udviklet med fokus på miljø, vandforbrug, energibesparelse og TCO.
Maskinen er topeffektiv med ECO-FLOW varmegenvinding, der afkøler afkastluften og anvender energien til opvarmning af det indkomne kolde vand, så maskinen udelukkende anvender koldt vand til kondensering.

Vil du også opnå en energibesparelse i opvasken, så hiv fat i din konsulent og hør mere den rigtige løsning i din opvask.

Bæredygtig hverdag med Brønnum Care

Ta’ et kig i vores Brønnum Care brochure og bliv inspireret til, hvordan du kan få implementeret miljø- og energirigtige løsninger i køkkenet eller kontakt din konsulent og få sparring til en lavere el-regning næste gang.

Din konsulent gennemgår sammen med dig, hvilke maskiner, der med fordel kan udskiftes og kommer med forslag til nye maskiner samt et regnestykke, så du har overblik over besparelsen og hvor hurtig en investering er tjent hjem.

Se brochuren her

Husk du kan lease med 0,- kr. i udbetaling

I samarbejde med Total Leasing tilbyder vi leasing af din maskine – og det er helt uden udbetaling.

Leasing giver dig flere fordele:

  • Det frigør likviditet, som kan benyttes til andre formål
  • Du får en omkostningsfordeling over en periode, hvor udstyret benyttes, og imens skaber du indtjening
  • Du har fuld dispositionsret over udstyret
  • Du bevarer din kreditværdighed i forhold til andre investeringer

Kontakt din konsulent og hør mere om, hvordan en leasingaftale ser ud på din nye maskine.