Boardalaisesauce

Fremgangsmåde:

Start med at snitte hvidløg og skalotteløg i skiver.

Sautér i en smule olie til de er ved middelhøj varme til de er godt brunede.

Tilsæt rødvin og balsamico og reducer helt væk til sirupskonsistens.
(OBS. Dette er super vigtigt da saucen ellers ender med at smage af sur rødvin).

Tilsæt nu kalvefond/demiglace og reducer til saucen begynder at tykne let.

Imens skærer du svampene i små tern, hakker persillen og skalotteløgene fint og skærer smørret og marven  i små tern.

Når saucen er let tyknet og har en passende konsistens (Det er lidt en vurderingssag)
sier du den gennem en fin sigte.

Lad nu svampene simre 1 minuts tid i saucen.

Pocher nu marven let i saucen, og montér med smørret.

Smag til med salt og peber. 

Tag gryden af varmen og tilsæt i sidste øjeblik de fintsnittede skalotteløg og persillen.

Server f.eks. saucen til en stor cote de beuf eller andet godt oksekød