Brug bælgfrugterne til andet end hummus og falafel

Deltag i vores inspirerende kursus om bælgfrugter - her dykker vi ned i deres fascinerende verden. Fra bælgfrugternes unikke anatomi til de utallige sundhedsmæssige fordele, vil vi guide dig gennem alt, hvad du skal vide om ærter, linser, bønner og mere.

Lær om proteinernes betydning i bælgfrugter, og hvordan de er uundværlige i en bæredygtig kost. Vi dykker ned i bælgfrugternes ernæringsprofil, herunder deres fedtstoffer, vitaminer og mineraler, samt hvordan du giver dem smagsætter.

Afslutningsvis vil vi udforske bælgfrugternes rolle i både økonomi og klima. Du kommer selv i køkkenet, hvor vi i grupper laver sjove og inspirerende tilberedninger af bælgfrugter.


Kom med og bliv inspireret til at anvende bælgfrugter mere bredt i jeres hverdag.

Tilmelding

Bælgfrugter i Vejle d. 19/9 2024

Grundet den store efterspørgsel på vores gratis events vil der blive fremsendt en faktura på 500,- kr. ekskl. moms, såfremt man udebliver uden at give besked senest 48 timer før. Afmelding skal ske på mail til foodlab@bronnum.dk. Såfremt eventet mod forventning ikke får deltagere nok, forbeholder vi os retten til med 24 timers varsel at aflyse uden yderligere konsekvenser. Ved tilmelding gives der samtidig samtykke til ovenstående vilkår.