Crozets

Fremgangsmåde:

Crozets:
Bland meltyper og salt sammen i en skål.

Lav et krater i midten og slå æggene ud i midten og mix med melet med en gaffel.
Når du begynder at få en klæg sammensat dej ælter du nu i hånden 5-8 minutter på bordet til den er glat og sej i teksturen.

Pak dejen ind i film og lad den sætte sig i 1 time.

Rul nu dejen ud til ca. 2 mm. drys overfladen med mel og fold over 1 gang.

Skær dem nu af ca. 2 cm firkanter og vend med mel, og drys det overskydende
mel fra.

Kog dem til lige før al dente i saltet vand og dræn.

Sauce:
Udvand trompethattene

Hak skalotteløg og hvidløg fint og sautér til gyldne over middel varme i en gryde med lidt olie.

Tilsæt trompethatte og sauter i 2 minutter yderligt.

Tilsæt hvidvin og reducer helt væk.

Tilsæt hønsefond og reducer let et minuts tid.

Tilsæt creme fraiche til du får en cremet let sauce.

Tilsæt crozetsene til saucen og kog dem  1 minuts tid.

Tilsæt til sidst grofthakket persille.

Smag til med salt og peber.