Helbagt selleri carpaccio med nødder og urter

Fremgangsmåde
Til denne opskrift er det vigtigt at sellerien ikke er bagt helt mør, men stadig har en smule bid i sig.
Så når man tjekker med en lille kniv, hvor bagt den er skal der være en smule modstand stadig.

Sellerien
Skær skrællen af det bagte selleri og skær skiver af ca. 2 mm og fordel et tyndt lag ud på 4 tallerkener.
Krydr med salt og peber

Vinaigrette
Riv det halve af citron skallen og pres alt juicen.

Pisk alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.

Urter
Pluk, skyl og slyng salat og urter.

Ristede valnødder
Vend nødderne med en smule vand og salt og bag ved 160 grader til gyldne og ristede hele vejen igennem (det tager ca. 15-20 min).

Anretning
Pisk vinaigrette sammen lige før servering så den bliver cremet og fordel den ud over selleri skiverne på tallerkenen.

Anret salat og urter på midten med valnødderne uden om.