Om Brønnum

Brønnum - en af Danmarks største

Oluf Brønnum & Co A/S er en af Danmarks største og mest erfarne leverandører til hoteller, restauranter, barer, private- og offentlige kantiner. Omsætningen er på ca. 485 mio. og vi beskæftiger over 170 medarbejdere med vores landsdækkende salgs- og serviceorganisation. Brønnum er i dag en fuldservice storkøkkenleverandør, som spænder vidt fra indretning til anretning. Med mere end 20.000 varenumre i sortiment dækker vi et bredt udvalg inden for porcelæn, glas, bestik, køkken- og serveringsartikler og har dag til dag levering på over ca. 7.000 forskellige artikler. Samtidig har vi et unikt kendskab til alle branchens mest anvendte køkkenmaskiner, det være sig køl og frys, opvaskemaskiner og koge-, bage- og stegeudstyr m.fl., hvor vi kan rådgive omkring den optimale løsning til kundens specifikke behov.
Vi er lokaliseret på Ellekær i Herlev tæt ved København og vores moderne 12.000 m2 lagerbygning ligger nede for enden af vejen på Mileparken 2, hvor der også er ekspedition ab lager. I tæt samarbejde med projekt, salg og service er logistik bindeleddet i forretningen og sikrer en høj servicegrad med fokus på levering til rette tid, rette sted og i den rette kvalitet. Vores projektafdeling beskæftiger over 20 branchespecialister, der har som hovedopgave at stå for storkøkkenindretning, projektering, rådgivning, kapacitetsanalyse og økonomiberegninger. En miljøbevidst tankegang og strategi over en årrække har resulteret i, at BRØNNUM har opnået ISO 14001:2015 certifikatet.

Brønnum hovedindgang

Vi har en rigtig fin video, som vi gerne vil vise dig. Men før du kan se den, så skal du klikke her og acceptere marketing cookies.

bronnum.dk har du mulighed for at afgive din bestilling - nemt og hurtigt. Her kan du altid følge vores opdaterede sortiment, kundespecificerede priser, produktnyheder, finde din konsulent, bestille service og meget mere.

Projekt

Står du overfor en større ombygning af dit køkken, restaurant, kantine eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os.

Et storkøkken er et produktionsområde, som skal opfylde mange forskellige krav, og en grundig analyse af opgaven er en vigtig forudsætning for et godt resultat. Vores projektafdeling rummer over 20 engagerede
medarbejdere som alle har mange års erfaring inden for branchen. Vi trækker på hinandens kompetencer og arbejder på tværs af faggrupper, hvor det måtte være relevant. Drivkraften er erfarne, alsidige og topmotiverede medarbejdere, som står klar til at løse alle opgaver til gavn for gastronomien.
Vores projekt afdeling udarbejder forslag, tegningsoplæg suppleret med beskrivelse, overslag og/eller et egentlig tilbud.

Et tilbud kan indeholde alt lige fra indretning til anretning med fokus på:
• Rationelle arbejdsgange
• Dimensionering – arealkrav, kapacitet og funktioner
• Kølefaciliteter – placering og dimensionering
• Avancerede maddistributions systemer
• Ventilation – udsugningsmængder
• Energi – fokus på el, gas- og vandforbrug
• Installationer – dimensionering og placering
• Arbejdsmiljø – rutiner, arbejdslys, personalefaciliteter, rengøringsforhold
• Igangsætning – teknisk afprøvning, instruktion, vedligehold, service

 

Er det den store kantine med mange hundrede munde at mætte hver dag, eller den mindre restaurant,
så har vi køkkenmaskiner, der matcher behovet.

Maskiner

Vi er importør og forhandler af en række af de mest anerkendte storkøkkenmaskiner på markedet. Vi har flere køkkenmaskine-eksperter ansat hos Brønnum, og du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere om, hvad vores maskiner kan. Vores medarbejdere kan rådgive dig til, hvilke produkter der passer til dit behov. Vi har alt lige fra Bonamat kaffemaskiner til Robot Coupe blendere til den eksklusive industrielle Pira
grill, industri-opvaskemaskiner fra Wexiödisk, samt ovne fra Rational til både de store og små køkkener,
i alt ca. 8.000 varenumre indenfor køkkenmaskiner og tilbehør til disse, hvoraf ca. 1.000 artikler er på
lager med mulighed for dag til dag levering.

Isenkram

Vi har et bredt isenkram sortiment på ca. 12.000 varenumre indenfor porcelæn, glas, bestik, køkkenudstyr og serveringsartikler, disse produkter er du velkommen til at komme og se i vores 750 m2 store showroom i Herlev.
Vi har medarbejdere siddende ved telefonerne for at rådgive eller hjælpe dig, eller du kan bestille på
vores webshop, når det passer dig. Vi forhandler kvalitets produkter fra flere af verdens førende mærkevare producenter bl.a. Royal Copenhagen, Steelite, Bonna, Schönwald, Spal, Pasabahce, Arcoroc, Serax og mange,
mange flere. Derudover tilbyder vi vores egne brands; Buffet-line, Proff-line, Chef-line og Cook-line,
inden for porcelæn, bestik og køkkenudstyr.

Går du med tanker om at
• få designet dit helt eget service? Vi hjælper gerne med at udvikle og producere en serie der passer til dig og dine ønsker.
• skifte dine glasserier? Vi har glas til ethvert formål, hvad enten det gælder glas til elegante vine eller funktionelle hærdede glas til mere hårdhændet håndtering.
• dit bestik er blevet slidt? Vi har mange forskellige bestikserier som passer til forskellige behov.
Skal dit bestik være rustfrit, sort, blankt eller mat, vi har det.
• din servering trænger til at blive fornyet? Et måltid nydes også med øjet, det er derfor vigtigt, at maden præsenteres flot. Vi har både serveringsartikler til buffeten og til bordet.
• optimere dit udstyr i køkkenet? Vi har et stort udvalg af produkter til det professionelle køkken, f.eks. støbejernsgryder, skærebrætter, øsere, kokkeknive og meget, meget mere.

Service er en tillidssag

Service

Vi har landsdækkende serviceafdeling med egne top kvalificerede serviceteknikere. Udviklingen i teknologien går hurtigt, og derfor gennemgår vores teknikere løbende kurser hos vores leverandører som sikrer, at vi altid kan yde en optimal service. Alle vores servicebiler er fuldt udrustet med reservedele til vores produkter,
således at service eller reparation kan udføres hurtigt og effektivt. Herved minimeres driftsstop og
serviceudgifter.
Vi anbefaler at tegne service- og vedligeholdelsesabonnementer. Det kan være på enkelte maskiner
og/eller hele køkkenet. På denne måde sikres stabil drift uden uhensigtsmæssige nedbrud, samt muligheden for at minimere udgifter til akutte reparationer. Vi afholder også gerne service-kurser for vores kunder, såfremt kunderne selv ønsker at foretage hel eller delvis vedligeholdelse af deres udstyr.