Gode råd med jordbær og creme anglaise

Fremgangsmåde:

Anglaise:
Skrab kornene ud af vaniljestangen og tilsæt korn, selve stangen, fløde og sukker i en gryde og kog op.

Hæld massen over æggeblommerne og legér over vandbad til 70 grader, tilsæt udblødet husblads og køl af.

Tilsæt æggehvide til massen og sæt på sifonflasken med 2 patroner.

Ryst flasken let før brug.

Jordbærrene:
Befri jordbærrene for stilken og halver dem.

Vend dem i sukkeret (Dette er ikke nødvendigt hvis jordbærrene har meget sødme i forvejen).

Gode råd.
Smelt smørret og rør alle ingredienserne sammen til en homogen masse.

Form i kugler af 50 gr. og bag ved mellemhøj varme i et gode råd jern til gyldne.

(Du kan evt. stikke dem ud så de er lidt mindre).

Anretning:
Anret jordbærrene med nogle topskud af f.eks. mynte. sprøjt sifon ud i midten (Test altid sifonen først på din hånd eller en anden tallerken), og server de gode råd ved siden af.