"3 Gode med Asparges" Stegte grønne asparges, med chorizo, vinaigrette og rygeost

Fremgangsmåde

Aspargeserne
Start med at knække aspargesene der hvor de knækker naturligt (Gem evt. bundene til andre ting)

Chorizovinaigretten
Skær Chorizo i mindre tern og steg dem ved middelvarme på en tør pande til de er let sprøde.

Tilsæt finthakket skalotteløg og steg videre til de er klare i overfladen.

Tilsæt nu olie og lad det simre 10 minutters tid ved lav varme.

Tilsæt sherryeddiken

Hak purløgen fint.

Ved servering
Steg nu aspargeserne ved hård varme på en pande med en lille smule neutral olie, til de bliver let brankede på nogle flader og er al dente, krydr med salt og peber under stegningen.

Imens du steger asparges varmer du din vinaigrette op og tilsætter ærterne så de får en smule varme
(De skal kun lige varmes igennem)

Tag panden af varmen og tilsæt til sidst purløgen og smag til med salt og peber.

Anret nu asparges på en tallerken, fordel rygeosten i små brud og fordel chorizovinaigretten og asparges ud.