Butternut pakker med rygeost og appelsin

Egner sig bedst som en lille forret til 4 personer

Fremgangsmåde

Syltelage
Start med at koge sukker, eddike, vand og anis op og lad det trække.

Græskar
Skær den "runde" top del af Butternut og gem resten. Det er vigtigt at denne del ikke er hul men fast og sprød hele vejen igennem.

Skær den i så tynde skiver som muligt (ca. 1 mm)  på en pålægsmaskine og stik dem ud med en udstikker og hæld den lune syltelage over. Lad dem trække 30 minutters tid.

Du skal bruge 3 pr. person.

Græskarkerner
Rist kernerne på en pande med en smule salt til de er puffede og gyldne.

Vinaigrette
Pisk alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.

Rygeostecreme.
Hak estragon, kørvel og skalotter fint og vend med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.

Ved servering:
Afdryp græskarskiverne grundigt.

Fyld hver græskar skive med ca. en halv teskefuld rygeostcreme
Fold skiven over så du får en lille pakke.

Anret 3 skiver pr. person på tallerken.

Drys med kerner.

Fordel appelsinfileterne.

Pluk kørvelen og fordel denne.

Hæld vinaigrette ved.