Paneret selleri med fried chicken spice

Giver ca. 10 stk.

Fremgangsmåde:

Fried chicken spice:
Blend alle ingredienser sammen og opbevar i lufttæt beholder.

OBS:  denne opskrift på krydderi blandingen giver, mere end du skal bruge men det er svært at blende en mindre mængde sammen.

Men blandingen kan bruges til mange forskellige ting både til grønt og forskellige slags kød, marinader osv.

Paneret selleri:
Skær skrællen af sellerien og skær den ud i ønsket størrelse (vi har her skåret den ud i bjælker)

Bland melet med 10 g krydderi blanding og panko med 50 g og krydr både mel, panko og æg med lidt ekstra salt.

Vend nu selleri stykkerne i mel, så æg så panko og en gang mere i æg og panko så du laver en dobbelt panering.

Friter stykkerne ved 160-180 grader til de er godt sprøde og brune, og krydr dem med en smule fint salt og eddikepulver og server straks.

Anvendelsesmuligheder:
Sellerien her går godt som en snack for sig selv eller med en slags mayo til. Den er god som et tilbehør til de fleste  ting.

Prøv dem f.eks.  i stedet for pommes frittes.