"Chokoladekage med kikærter"

Opskriften giver Giver størrelsen som på en lille gastronormbakke.

Fremgangsmåde
Start dagen før med at sætte de 2 gange 100 g kikærter i blød i rigeligt vand.

Dagen efter koger du først den ene omgang i usaltet vand til de er møre, dræn dem og lad dem køle af.

Vend dem med olien og og bag ved 200 grader til de er sprøde og gyldne. Køl af. og hak groft.

Mens de andre kikærter rister koger du den anden omgang kikærter helt mære i usaltet vand, og dræn dem.

Smelt nu chokoladen over vand bad, blend kogte kikærter mens de er lune med smeltet kokosolie til det er så fint som muligt.

Pisk sukker med æggeblommer og vaniljekorn du har skrabet ud af stangen til de er luftige og pisk æggehviderne stive.

Bland nu æggesnaps, med smeltet chokolade, så kogt kikærtemos, ,kondenseret mælk, derefter kakao, salt og bagepulver.  Vend så de hakkede ristede kikærter i og vend derefter æggehviderne i af 3 omgange så du bevarer så meget luft som muligt.

Bag ved 140 grader i en form eller lille gastronormbakke med bagepapir i ca. 17 minutter så den stadig er let klæg indeni.