"Det grønne hjørne (VOL 3)" KFC Østershatte med eddikepulver

Fremgangsmåde
Lad Østershatte være hele og fjern evt. jord.

Læg dem i kærnemælken i 2 timer (de skal være helt dækkede).

Blend alle krydderierne fint, og og bland nu de 400 g mel med 120 g krydderier.

(du vil have ekstra krydderi tilbage, men da den tager noget tid at måle op er det godt at have ekstra, så gem det til en anden god gang).

Tag nu et bundt Østershatte ad gangen direkte over i melet og vend grundigt i melet.
Du skal ikke dryppe kærnemælken af først, den hjælper melet med at hænge fast.

Sørg for at de er helt dækkede også imellem svampene.

Friter dem i olie ved 180 grader til de er er mere til den brune side  end til den gyldenbrune side.

Det er supervigtigt at du rammer og holder temperaturen ellers får du et slattent resultat.

Dryp svampene af på en rist og krydder med fint salt og server straks med din favorit chilisauce.

Anvendelsesmuligheder
Denne ret går godt som en snack, forret eller som tilbehør f.eks. til en god steak.

Du kan  selvfølgelig også prøve dig frem med andre svampe og andet tilbehør.