"Spice up your life" Tomatiserede linser med tørret pølse

Fremgangsmåde
Start med at skylle linserne og kog dem stille og roligt op i vand med salt, med de 100 g løg og 30 g hvidløg (Disse skal bare være hele hvidløg og halveret løg)

Kog dem til de er al dente. Sigt væsken fra og tag løg og hvidløg ud.

Gem linserne

Hak nu resterende hvidløg og løg og skær pølsen i små tern.

Sauter det hele stille og roligt i en gryde med olivenolien til løgene er godt gyldenbrune.

Tilsæt rødvin og reducer til den er næsten helt væk.

Bind rosmarin og timian med kødsnor og tilsæt disse samt laurbær og tomat og reducer til tykt og cremet. Tilsæt salt og peber undervejs.

Tilsæt nu grøntsagsfonden og reducer igen ned til semityk konsistens.

Tilsæt nu linserne og lad det simre i en 5 minutters tid.

Tag krydderierne op.

Smag til med salt og peber og tag gryden af varmen og tilsæt smørret i små tern mens du rører rundt, så den bliver dejligt cremet. Du vil gerne ende med en intens smagende og cremet gryderet.

Servering
Skyl, slyng og snit persillen fint og pynt på toppen eller server ved siden af.
Server linserne som de er, med godt brød til eller med en grøn salat på siden.