Løg Bhaji

Fremgangsmåde
Start med at piske kikærtemel, vand, salt, tørrede krydderier og chili sammen.
(du skal gerne ende med en tykkelse ca. som en pandekage dej)

Lad den trække i en 20 minutters tid.

Imens snitter du løgene i mellemfine både, skyller og slynger korianderen for overskydende vand og dræner fetaen for væske.

Mix nu løgene i dejen og vend det godt sammen.

Skulle den være for tynd eller for tyk kan du justere med kikærtemel/vand.

Varm olien op i en gryde eller friture til 180 grader.

Tag en spiseske og dyp den først i den varme olie (dette gør at Bhajien slipper nemmere)

Tag en stor skefuld af dejen på skeen og lig den i frituren mens du stille og roligt lader dejen glide af.
Fortsæt med så mange der kan være i gryden uden at overfylde den.

Vend dem når de er sprøde og gyldenbrune på den ene side og gentag på den anden side. 
Lad dem dryppe af på en rist, eller på fedtsugende papir og gentag processen til du ikke har mere dej.

Du kan evt. holde dem sprøde ved 120 grader i ovnen, men de er klart bedst når de kommer direkte op af frituren.

Ved servering
Lav brud af fetaen og lig den ovenpå hver Bhaji, og pynt med blade af koriander
(Alternativt kan du hakke den og drysse den ud over)

OBS
Står dejen for længe med løgene bliver dejen for tynd, da den trækker væske ud af løgene så sørg for den bliver brugt med det samme.

Dejen kan også fint blandes med revet squash, kål eller græskar.