Lad Food lab rådgive dig

  • Vi har stor indsigt og med  en professionel tilgang til marked  har vi mulighed for at understøtte eller drive konkrete udviklingsprojekter inden for fødevarekoncepter og produkter.

  • Vi har en innovativ og moderne tilgang til udviklingsforløbet og med en stor faglig viden favner vi bredt og hjælper med markedsundersøgelser til det konkrete produkt/koncept. Vi arbejder tæt sammen med kunden om at lave koncepter og produkter der er relevante og som har en økonomisk bæredygtig profil.

  • Prisen varierer i forhold til projektets omfang og der gives som udgangspunkt altid en fast pris ved større projekter så kunden har et overblik over udgiften. Ved mindre opgaver tages der udgangspunkt i en timepris på 1200,- ex moms.

Hvordan arbejder vi med vores kunder? 

 

"Vores fællesmål danner rammen for det kommende
       samarbejde  og den dertil kommende succes."

 

    • Ved indgående forståelse for kundens forretning og kerneværdier arbejder vi altid ud fra kundens ønsker og konkrete behov.
    • Vi ønsker ikke at være dikterende eller belærende, men ser styrken i det brede samarbejde og den fælles forståelse for det endelige mål.

    • Vores force er at udvikle koncepter og produkter som skaber stor værdi for kunden og dens slutbrugere. Men vigtigst af alt, mener vi at et produkt eller koncept først og fremmest skal være relativt nemt at implementerer og eksekverer for at blive en succes. Kort sagt kan vi hjælpe med alt fra udvikling til den endelige implementering.

    • Via indledende dialog om projektets omfang og de fælles målsætninger udarbejder vi en plan for projektet samt en økonomisk ramme for samarbejdet.

    • Det er vigtigt at vi i fællesskab sætter klare mål og ikke mindst forventningsafstemmer i forhold til den konkrete opgave. Vores fællesmål danner rammen for det kommende samarbejde og den dertil kommende succes.

    • Vi tilbyder bred indsigt i hele fødevareindustrien og arbejder altid med et stærkt gastronomisk afsæt.
  •  
    • Vi har kommerciel forståelse, værdikædeindsigt og går altid analytisk til opgaven. 
  •  
    • Vores store styrke er eksekvering og opfølgning, som vi mener er nøgleordet for den kommende fælles succes.

Hvad kan du bruge Food Lab til?

Vi hjælper med:

  • Inspiration og motivation
  • Event og workshops
  • Undervisning i maskiner og produkter
  • Konceptudvikling
  • Produktudvikling
  • Økonomisk optimering
  • Værktøjer til eksekvering og implementering af fødevarekoncepter
  • Food styling og iscenesættelse
  • Kokkeskoler og anden formidling

Kort fortalt kan vi hjælpe med det meste inden for gastronomi og fødevarer.

 

 

Vi Tilbyder

Faglig sparring, undervisning og uddannelse inden for følgende overskrifter:

  • Sensorisk og gastronomisk optimering og kvalitetsløft.
  • Gastro-faglige uddannelses/kursus- forløb inden for de fleste områder.
  • Undervisning i korrekt/optimal brug af maskiner og udstyr.
  • Værktøjer til forbedret driftsøkonomi samt processer og workflow.
  • Produkt og konceptudvikling. Markedsforståelse og innovation.
  • Bæredygtig køkkendrift.
  • Nudging og Neurogastronomi.

The O Choice

Food Lab er en del af The O Choice

The O Choice er et partnerskab af erfarne branchefolk. Her får du hjælp og sparring til at få succes med dine restauranter eller hoteller. 

Food Lab er blot en lille brik i et større puslespil, da The O Choice også bidrager med partnere som kan hjælpe med økonomi, markedsføring, IT og administration og med hjælp til indretning/bygning.

Et samarbejde med Food Lab kan hjælpe dig med at skabe de rigtige forbindelser ifm. konceptudvikling. 
Ønsker du bæredygtig økonomisk succes, så er The O Choice løsningen.

Du kan læse mere om The O Choice Her

Få sidste nyt fra Food Lab