"Spice up your life" Salat på confiterede kråser

Fremgangsmåde:

Kråser
Skyl og knus hvidløg, og skyl timianen grundigt.
Mix kråser med  salt, hvidløg, timian og lad dem stå på køl 1-2 døgn.

Kom det hele i en gryde og tilsæt andefedtet og lad det simre til kråserne er møre og lad dem trække imens du laver resten af salaten.

(Kråserne kan med fordel laves dage i forvejen og holder sig i måneder så længe de er dækket af fedt)

Salaten
Pluk radicchioen i blade, skyl og slyng.

Skær pæren i kvarte og skær dem i både.

Vend hasselnødderne med en smule vand og salt og rist ved 160 grader i ca. 20 minutter, eller til de er gyldne hele vejen igennem.

Køl af.

Hak dem groft.

Vinaigretten:
Pluk estragon og hak den groft, og mix med vindruekerneolie og hindbæreddike og smag til med salt og peber.

Anretning:
Dræn kråser, for fedt de skal være lune (Fedtet kan du genbruge)

Skær dem i skiver.

Vend salaten med vinaigretten, smag til med salt og peber og anret dem på en tallerken.

Fordel nu kråser pære og hasselnødder ud over radicchioen og hæld en smule vinaigrette og pynt med lidt plukket estragon.

Server evt. med grillet brød og ekstra vinaigrette ved siden.