Den Danske Spiseguide

Søndag d 30/10 blev der afholdt Den Danske Spiseguides  årlige galla hvor vi  også var tilstede og havde fornøjelsen af at overrække prisen for Årets Gennembrud.
Atmosfæren osede af god stemning, udsøgt mad og masser af talent. 

I år gik årets gennembrud  til Okê med Jack Cramer i spidsen, beliggende i det fantastiske Ruths Hotel i Gl. Skagen.

I forbindelse med denne eksklusive aften, blev også vinderne af  Oluf Brønnums Fond Talentpris og et diplom på  50.000 kr. kåret. 

De to vindere af prisen blev Laurits Juel Pedersen og Jakob Sørensen.

Laurits som  tog hul på sin gastronomiske rejse på Molskroen, og  i dag er en del af holdet på Restaurant À L’aise i Norge.

Jakob Sørensen som drømte om Falsled Kro - Relais & Châteaux, og i dag laver sublim mad på Restaurant Frederikshøj. 

Læs mere om Oluf Brønnums Fond Talentpris Her!


Vi takker for en dejlig aften og ønsker stort tillykke til alle vinderne!



 

BMW Masters

I BMW masters deltog: 
-Kristoffer Ringsing fra Vejrø resort
-Christoffer Sørensen fra Restaurant Studio
-Hans Kjellsson fra Sushi Anaba
-Christoffer Brink Færch fra Pomlenakke Traktørsted
-Magnus Rosendahl fra Bistro RK

Det var Christoffer Sørensen fra Restaurant Studio, der løb med sejren.⠀

Sideløbende blev der afholdt talent konkurrence om at lave den lækreste fingerfood.⠀
Her vandt Magnus Folke Carlsen og Johan Lee Joo Ho Lundager Olsen fra Restaurant Toldboden som lavede den fingerfood som fik flest stemmer. ⠀

26/9 Nyd efteråret i køkkenet sammen med os

Food Lab har været i køkkenet og tryllet med ingredienser og udrettet 51 opskrifter du nemt kan prøve af.

Her diskes der op med opskrifter i det salte, søde og syltede køkken. Vi vil komme med fiduser til madspild, smagsforstærkere og meget mere. Så kig med og nyd efteråret i køkkenet sammen med os.

Du kan følge med på vores sociale medier hvor vi løfter sløret for opskrifter bid for bid. 

Gå til opskrifter Her

Få sidste nyt fra Food Lab