Aubergine Taco

Til 4 personer

Fremgangsmåde

Auberginerne
Start med at prikke auberginerne med en gaffel (dette gør de ikke sprænger i ovnen).

Bag dem ved 200 grader i 30 minutter, lig dem i en boks med låg så de damper færdige (Så bliver de nemmere at pille)

Pil skindet af og pil kødet ud i lange brede stykker og dræn for væde.

Rist alle krydderier undtagen oregano og salt og vend det hele sammen med aubergine strimlerne med olien.

Bag igen nu på bagepapir i ca. 20-30 minutter ved 180 grader.

BBQ sauce
Rist alle tørrede ingredienser i en gryde og skær Ancho chili i et par grove stykker.

Tilsæt øvrige ingredienser og lad det hele simre til du har en tyk BBQ sauce.

Smag den til hvis du syntes der mangler noget.

Fjern Ancho chilierne.

Øvrige ingredienser

Feta
Brydes i mindre stykker

Koriander
Skylles og plukkes

Frisk kål
Skæres tyndt

Frisk lime
Halveres eller kvartes

Skalotteløg
Skæres i rustikke tern. ddd

Ved servering
Bland de varme aubergine strimler sammen med BBQ saucen.

Lun tortillaerne

Server resten af ingredienserne, så gæsten selv kan lave deres taco med de forskellige toppings.