Vi er Food lab

"Meget mere end et veludstyret køkken"

I forlængelse af vores showroom ligger det fysiske Food Lab
Et fuldt professionelt udstyret køkken som kan anvendes til alt fra opskriftudvikling, privat dining, vinsmagninger og produktdemonstrationer til events, kursus eller møder.

Køkkenet indeholder alt i service og udstyr og kan tilpasses efter behov.
Lokalet er oplagt til photoshoots, foodstyling og mindre tv-optagelser. 
Vi kan være behjælpelig med forplejning i det omfang det måtte være nødvendigt.  

Det er også i vores fysiske Food Lab at vores gastronomiske konsulenter udarbejder menuer, opskrifter og andet materiale til vores kunder.  Der afvikles med jævne mellemrum diverse event med afsæt i tidens trends og tendenser. 

Events & Kursus

I Food Lab tilbyder vi  en række kurser og anden kompetenceudvikling til vores kunder. Her tilpasser vi et  forløb som giver mest mulig værdi for kunden. Da kursus og kompetenceudviklings forløb målrettes den enkelte kunde varierer prisen fra gang til gang. 

 

The O Choice

Food Lab er en del af The O Choice

The O Choice er et partnerskab af erfarne branchefolk. Her får du hjælp og sparring til at få succes med dine restauranter eller hoteller.

Food Lab er blot en lille brik i et større puslespil, da The O Choice også bidrager med partnere som kan hjælpe med økonomi, markedsføring, IT og administration og med hjælp til indretning/bygning. Et samarbejde med Food Lab kan hjælpe dig med at skabe de rigtige forbindelser ifm. konceptudvikling.

Ønsker du bæredygtig økonomisk succes, så er The O Choice løsningen.

Du kan læse mere om The O Choice Her

Få sidste nyt fra Food Lab