"(Dej)lige opskrifter" Gedeost i sprød filodej med citrus og valnødder

Fremgangsmåde:

Gedeosten:
Skær gedeosten i 4 stykker skær nu 8 firkanter af filodejen som passer i størrelsen til at du kan pakke osten ind.

Læg nu 2 stykker dej ovenpå hinanden, læg osten i midten og fold dejen sammen som en lille pakke som på billedet.

Bind den med kødsnor og pensl med olie.

Bag den ved 180 grader i 20 minutter til den er sprød og gylden over alt. (OBS: tricket er at få dejen sprød før osten begynder at sive ud)

Vinaigretten:
Blend alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber

Garnituren:
Skyl salat og urter, skær radicchioen i mindre stykker, slyng alt og mariner med salt, peber og god olie.

Rist valnødderne med en smule salt og olie ved 160 grader til de er gyldne og sprøde.

Skær appelsinerne i fileter (brug resterende til vinaigretten)

Anretning:
Anret salaten rundt på en tallerken eller fad, med nødder og appelsin fordelt ud.

Anret osten i midten og server evt. vinaigretten ved siden af.

Anvendelsesmuligheder:
Denne ret går sig fint som en let frokost/aftenret eller reducer gedeosten med det halve og du har en dejlig forret.