Få hemmelighederne bag fremragende brød

Food Lab inviterer til brødbagningskursus i Food Innovation House, Vejle.

På vores brødbagningskursus introducerer vi dig til hemmelighederne bag fremragende brød.

På dette kursus kommer du til at lære om:

- Langtidshævning.
- Betydningen af forholdet mellem vand og mel.
- Hvordan du bruger surdej til at opnå det perfekte brød.
- At bage ved den korrekte temperatur.
- Og mange andre vigtige aspekter af brødbagning.

Kurset er designet til at øge både dit bageniveau og få mest mulig ud af dine deje. Du får erfaring med at arbejde med koldhævet hvededej, inklusive variationer med forskellige mængder fuldkorn.

Vi vil dykke ned i håndteringen af våde deje. Du bliver indviet i teknikkerne bag hævning, æltning, brødformning og bagning.

Vi gennemgår forskellige meltyper og deres unikke egenskaber, og giver praktiske tips og tricks til at bage mere effektivt i hverdagen, selv under travle forhold.

Du får en dybdegående forståelse for arbejdet med surdej, herunder hvordan du vedligeholder og styrer din egen surdej.

Brød

Tilmelding til eventet

Brød i Vejle 13/6 2024

Grundet den store efterspørgsel på vores gratis events vil der blive fremsendt en faktura på 500,- kr. ekskl. moms, såfremt man udebliver uden at give besked senest 48 timer før. Afmelding skal ske på mail til foodlab@bronnum.dk. Såfremt eventet mod forventning ikke får deltagere nok, forbeholder vi os retten til med 24 timers varsel at aflyse uden yderligere konsekvenser. Ved tilmelding gives der samtidig samtykke til ovenstående vilkår.