Steelite katalog

Vi har samlet alle vores Steelite serier (og der er mange) i et nyt, stort katalog. Udvalget er bredt med mange farver samt mange dele og størrelser i hver serie. Flere forskellige designs og stilarter lige fra det eksklusive, det klassiske hvide, til det moderne og organiske, over til det rustikke med et håndlavet udtryk samt retro stellet der vækker minder.

Gå på opdagelse i kataloget her

Verdens stærkeste porcelæn med livstidskantskårsgaranti
- og så er det bæredygtigt

Steelite laver mange forskellige serier og tilbyder både stel som er helt klassiske og elegante samt stel som er rå og unikke. Alle stel har det tilfælles at de er lavet af verdens stærkeste porcelæn og holder længe.

Brønnum er eneforhandler af Steelite, der genanvender 99% af spildmaterialet fra produktionen. Virksomheden har iværksat flere miljørigtige tiltag som genbrug af vand og fik desuden i 2007 installeret et såkaldt Lamella system, der gør det muligt at opsamle og genanvende de rester af ler, der tidligere gik til spilde.


Willow

"Stilet og yndefuldt"
Willow byder på præsentation på flere niveauer. Et smukt stel med bred kant designet til fine dining og premium præsentationer. 

Tilføj et strejf af stil og ynde til din borddækning og servering med denne i prangende kollektion. 

Wabi Sabi

"Kunsten at være ufuldkommen"
Ufuldkomment er nøgleordet i dette stel. Wabi Sabi er præget af en ufuldkommen stil og en naturlig halvmat finish. René Ozorio har her skabt et mønster af uovertruffen rå skønhed som pryder kollektionen. Wabi Sabi fås i forskellige former, farver og unikke mønstre. 

Vesuvius

3 reaktive glasure skaber eklektisk grobund. 
En spændende og unik serie, hvor ikke et stykke er ens. 
Serien tager udgangspunkt i 3 reaktive glasure rav, lapis og smaragd. 
Når disse materialer mødes supplerer og kontrasteres de, så her skabes en eklektisk grobund for at noget nyt og flot kan opstå. 

Revolution

"Et tydeligt spor"
Revolution-serien er en hyldest til håndværkerglasets kunst. Ved hjælp af reaktive glasurer, der ændrer farve og intensitet afhængigt af deres anvendelse, er Revolution glasurerne specielt formuleret til at forbedre alle de nuancer, der opleves i deres udførelse. Glasurene påføres i hånden og efterlader tydelige spor fra penslen  når det brændes, derfor forekommer forskellige mønstre der er ligeså unikke som maleren der påførte det.

Spice Maham Studio

Spice-serien, der er designet og skabt i samarbejde mellem Steelite og den anmelderoste designer Maham Anjum, udforsker udtryk i form af den uglaserede yderside og den glaserede inderside - dette ved hjælp af en række glasureffekter - farvede og neutrale/halvmatte og plettede.

Serien står flot alene men også i kombination med serier af andre materialer.

Rio

"Pastelfest" 
Dette farverige sortiment giver et nyt look til service og er det ideelle valg til en uformel bistroeffekt eller til at tilføje lidt kulør til selvbetjeningsmiljøer.

Serien fås i et valg af fire farver, som kan bruges alene eller kombineres til en mix og match præsentation.

Craft

"joie de vivre"
Inspireret af håndlavede, enkle landvarer lavet af generationer af keramikere gennem hundreder af år. Serien legemliggør skønheden i rige, skinnende glasurer, der påføres i hånden, og fejrer tilfældige effekter og reaktioner, der forekommer naturligt i ovnen. De perlelignende glasurer, der er parret med enkle former og strukturer udgør et unikt og individuelt udseende, hvilket giver Craft en rustik "joie de vivre" eller på dansk "Livsglæde"

Fine Dining Monaco

"Det klassiske"
Her får du et stel som har et mere klassisk look.
Stellet byder på en en række stilfulde former. 
Fine Dining Monaco giver bemærkelsesværdig alsidighed, der vil supplere enhver spisebegivenhed.
Et stel til dig som ønsker et stærkt stel med et let look. 

Blue Dapple

"En klassisk streg"
Blue Dapple er prydet med en mørkeblå streg i kanten, en ægte klassiker som er kommet for at blive. 

Oxford

Oxford byder på hvid porcelæn i rene linjer. 
Et simpelt neutralt look med styrke. 

Et simpelt, men effektivt almindeligt hvidt mønster lavet i Steelite Internationals stærke og meget holdbare keramiske fundament. Sortimentet tilbyder et stort udvalg af muligheder for at optimere enhver præsentation af mad. 

Spyro 

"Moderne former med hvirvlende finish"
Det smukke stel Spyro kan bruges til en hver lejlighed. Det kombinerer moderne former og finish. Hver et stykke i serien er præget med en unik hvirvlen, som giver stellet et levende udtryk når lyset rammer det. 

Robert Gordon

Porcelæn i generationer
I over 70 år og tre generationer har Robert Gordon Australia lavet kvalitetskeramik. Mærkets værdier er håndværk og kreativitet. Det er bygget op omkring vigtigheden af arven. Serien emmer af australsk æstetik.
Robert Gordons produkter har fokus på innovation og design 

Porcelæn med naturlig og smuk charme.