Du er nu logget ind som {customerName}

Fra råvare til smagsoplevelse - rettet mod det sunde alsidige frokostbord

På dette kursus fletter vi viden om grøntsager og bælgfrugter sammen. Vi arbejder med flere forskellige bælgfrugter - og taler om deres anvendelsesmuligheder, herunder også tilberedning og tips til at få smagen optimeret.

På kurset tager vi også fat på grøntsagerne og taler om korrekt og præcis tilberedning. Vi vender smagens anatomi med konkrete værktøjer til den vigtige tilsmagning.

Vi går i køkkenet og tilbereder opskrifter med masser af grønt og bælgfrugter rettet mod det sunde alsidige frokostbord. Som altid er smagen og årstiden i fokus. 

Vi spiser maden sammen til sidst og smager på alle retterne.

TILMELDING:

Grønt & Bælgfrugter i Aarhus d. 3/2 2026

Grundet den store interesse for vores gratis kurser forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr på kr. 500,- ekskl. moms ved udeblivelse uden at give besked senest 48 timer før kurset. Afmelding skal ske via mail til foodlab@bronnum.dk. Hvis et kursus mod forventning ikke opnår tilstrækkeligt antal deltagere, forbeholder vi os retten til med 24 timers varsel at aflyse kurset uden yderligere konsekvenser. Ved tilmelding accepteres de angivne vilkår, og samtidig tilmeldes du vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde via et link i nyhedsbrevet.