Også kipstegeren bliver løbende udviklet og forbedret. Hvor de første modeller fungerede som en stegepande med sider, kan man i dag få udstyr hvor det er muligt at trykkoge. På den måde effektiviserer man ens tid og udnytter energien optimalt.

I en iVario reagerer elektroderne væsentligt hurtigere, er meget nemmere at styre og bruger kun energi der, hvor der er behov for det. Det er en meget mere intelligent løsning, der gør det muligt at målrette varmen alt efter, om der skal steges 2 eller 25 bøffer eller styre de forskellige zoner individuelt.

Det er muligt at brune, stege, koge, fritere og braisere med bare en tilberedningszone, og fordi processerne er så styrede, bliver energien udnyttet optimalt. 

 

Kipgryder

Den seneste teknologi til kipgryderne fra Jøni hjælper med en energieffektiv styring af temperaturen, og kommer løbende med råd til, hvordan man kan optimere tilberedningen.

Kipgryder har med deres store volumen, nemme anvendelse og gode isolering altid være god og energi effektive apparater i storkøkkenet. Jønis kipgryder er velisoleret og opnår med de små vandmængder i dampgeneratoren ifølge EFCEMS energi måling en effektivitetsgrad på 97%. Automatisk omrøring i gryden øger varmefordelingen og gør det muligt at holde låget lukket og reducere unødvendig fordampning og energiforbrug.

Med Jønis nye AutoChef 86 serie bliver der sat ekstra fokus på energiforbruget og styringens EcoAssistent hjælper brugeren med at holde låget på gryden lukket og undgå unødvendig høje temperaturer.