rational
industriovn

Lad Rational stå for tilberedningen

Hvis du som erfaren kok ønsker en kvalitetstilberedning af dine køkkenanstrengelser så lad Rational stå for tilberedningen let og præcist. Rational levere intelligente køkkenhjælpere i form af iCombi ovne og iVario multistegere. Alle maskiner er med indbygget wifi og fås i forskellige modeller. Se hele udvalget her

Rational ovne

iCombi Ovne

Hvis du som erfaren kok ønsker en kvalitetstilberedning af dine køkkenanstrengelser så lad Rational stå for tilberedningen let og præcist. Disse intelligente iCombi ovne fra Rational garanterer at du altid opnår det ønskede resultat. Udover fantastiske resultater og nem rengøring, så har disse ovne også fået vores Brønnum Care mærkning, der betyder at de er miljø- og energivenlige - underbygget af informationer fra producenten.

De fås i to fleksible varianter: iCombi Classic iCombi Pro 

Rational kombi ovn

iCombi Classic

"Din makker i køkkenet" 
iCombi Classic er et sandt multitalent og bliver hurtigt en uundværlig makker i køkkenet. På mindre end ca. 1 m2 erstatter den talrige klassiske køkkenmaskiner.

En brugervenlig ovn som er robust, driftssikker, kraftfuld og effektiv.
Den har imponerende funktioner som garanterer serveringer af høj kvalitet.

Ovnen har 5 tilberedningsmuligheder: Varmluft 30 - 300°C, kombidamp 30 - 300°C, kogning 30 - 130°C, forvarmning samt nedkøling af ovn rum.

En "ren" klassiker
Med den automatiske rengøring, kan du snildt få ovnen ren uanset hvor tilsmudset den er blevet. Meget, let eller middel snavset. Da vejen til hygiejnisk renhed skal være nem vælges alle rengøringsprocedurer hurtigt og enkelt via displayet.

iCombi Pro

"Din intelligente makker"
Denne ovn er så intelligent at den tilpasser sig selv. Den reagere dynamisk efter dine behov. Så er der f.eks. flere fritter på tallerkenen end normalt, er bøffen tykkere end den plejer at være eller har ovndøren stået åbent for længe?  Disse scenarier er intet problem for din intelligente makker, den vil alligevel leverer det ønskede resultat som altid. 

Ligesom iCombi Classic svigter Pro aldrig når ovnen skal gøres ren dette gøres på blot 12 minutter via hurtig rengøring, hurtigt søgning og hurtig aktivering: Læg bare rengøringstabs i afløbssien og start rengøringen. 

iCombi Pro husker dine rengøringspræferencer og foreslår selv samme program næste gang.

iCombi Pro AutoDose

Gør rengøringen hurtig, enkel og sikker

- Og få mere tid til alt det sjove i køkkenet.

iCombi Pro AutoDose - Ovnen der selv doserer sæbe og klarer rengøringen!

Vi har en rigtig fin video, som vi gerne vil vise dig. Men før du kan se den, så skal du klikke her og acceptere marketing cookies.

Vil du også møde ind til en ren ovn hver morgen?
Med iCombi Pro AutoDose skal du blot programmere ovnen til de tidspunkter, du ønsker den skal rengøres, f.eks. hver nat, så du kan møde ind til en ren ovn om morgenen. Derefter sørger ovnens iCareSystem AutoDose for automatisk dosering af den nødvendige sæbe og klarer rengøringen, så du altid har en perfekt, hygiejnisk ren ovn.

iCareSystem AutoDose i iCombi Pro ovnene er designet til at forenkle rengøringsprocessen. Systemet bestemmer automatisk den nødvendige mængde rengøringsmiddel og tilsætter det direkte fra de integrerede patroner. Dette sikrer en konsekvent og effektiv rengøring hver gang med reduceret tidsforbrug og omkostninger, samtidig med at det minimerer manuel håndtering af kemikalier og reducerer spild.

Ovnen kan give dig sin rengøringsanbefaling - super nemt!
Med ConnectedCooking-funktionen kan du overvåge og styre rengøringsprocessen fjernbetjent. Dette inkluderer overvågning af rengøringsstatus, kontrol af patron-niveau og planlægning af rengøringscyklusser. Oven fortæller selv, når sæbepatroner skal skiftes, og det er super nemt og hurtigt at skifte dem.

Du kan vælge mellem ovnens 9 rengøringsprogrammer, oprette dine egne eller lade ovnens iCareSystem komme med sin rengøringsanbefaling i forhold til, ovnens tilsmudsningsgrad.

Venlig overfor miljøet og køkkenets bundlinje
Rational har designet iCombi Pro AutoDose med et stærkt fokus på bæredygtighed og brugervenlighed. Rengøringspatronerne er 100% genanvendelige, hvilket bidrager til en mere miljøvenlig drift. Derudover sikrer systemets præcision, at der kun bruges den nødvendige mængde rengøringsmiddel, hvilket reducerer miljøpåvirkningen og omkostningerne. Denne intelligente tilgang til rengøring er ikke kun god for planeten, men også for køkkenets bundlinje.

Nyhed på vej fra Rational

iHexagon er Rationals nyeste ovn, der er en kombination af konvektionsvarme, damp og mikroovn – selvom de teknologier er blevet brugt sammen før, har Rational med iHexagon skabt en helt unik måde at sikre den bedst mulige fødevarekvalitet på den korteste produktionstid og med samme ensartede resultat. Hastigheden er utrolig, men går på ingen måde på kompromis med kvaliteten – 30% hurtigere - 20% større kapacitet!

iHexagon lanceres først i England, Tyskland og USA – Lancering i Danmark forventes i 2025.

Oplev iHexagon her

iVario Multistegere

iVario fra Rational lever op til kravene i en moderne restaurant og er din intelligente og fleksible makker når du mangler en ekstra hånd i køkkenet. 

iVario tilbereder op til 4 gange hurtigere med op til 40% lavere strømforbrug i forhold til konventionelle
køkkenmaskiner. Her får du en arbejdsplads der tilpasser sig dine behov og opfylder alle dine krav til en intelligent køkkenhjælper.

 

iVario Multistegere

iVario Pro

"Meget mere end en Kipgryde"
Tag ikke fejl af iVario Pro den ligner godt nok en almindelig Kipgryde, men den er meget mere end det. Lad den klare Stegning, kogning, blanchering, friturestegning og trykkogning. iVario Pro erstatter så godt som alle konventionelle køkkenmaskiner.
Tilbered natten over eller det hele på én gang.

iVario 2 xs

"Din fleksible makker"
Denne fikse ovn både koger, steger
og frituresteger. 


À-la-carte på få minutter
Vario er en fleksibel makker i køkkenet om der skal tilberedes fisk, kød, grønt. Rød, medium, gennemstegt, ekstra stærk, uden salt så er alle retter færdige på samme tid, i friskt kvalitet og tilberedt på en helt anden måde end du er vant til. 

Her klares forskellige temperaturer, forskellige retter, forskellige serveringstidspunkter. Uden overvågningsbesvær og uden behov for yderligere køkkenudstyr.

Hør hvad andre siger om iVario

Rigshospitalets personalekantine var egentlig på udkig efter en kipsteger, men efter råd og vejledning fra Brønnum faldt valget i stedet på en iVario fra Rational - og den beslutning har de ikke fortrudt.
Læs mere om deres oplevelse her

iVario