Lad Rational stå for tilberedningen

Hvis du som erfaren kok ønsker en kvalitetstilberedning af dine køkkenanstrengelser så lad Rational stå for tilberedningen let og præcist. Rational levere intelligente køkkenhjælpere i form af iCombi ovne og iVario multistegere. Alle maskiner er med indbygget wifi og fås i forskellige modeller. 

iCombi Ovne

Hvis du som erfaren kok ønsker en kvalitetstilberedning af dine køkkenanstrengelser så lad Rational stå for tilberedningen let og præcist. Disse intelligente iCombi ovne fra Rational garanterer at du altid opnår det ønskede resultat. Udover fantastisk resultater og nem rengøring, så er disse ovne også bæredygtige. 

De fås i 2 fleksible varianter: iCombi Classic iCombi Pro.  

iCombi Classic

"Din makker i køkkenet" 
iCombi Classic er et sandt multitalent og bliver hurtigt en uundværlig makker i køkkenet. På mindre end ca. 1 m2 erstatter den talrige klassiske køkkenmaskiner.

En brugervenlig ovn som er robust, driftssikker, kraftfuld og effektiv.
Den har imponerende funktioner som garanterer serveringer af høj kvalitet.

Ovnen har 5 tilberedningsmuligheder: Varmluft 30 - 300°C, kombidamp 30 - 300°C, kogning 30 - 130°C, forvarmning samt nedkøling af ovn rum.

En "ren" klassiker
Med den automatiske rengøring, kan du snildt få ovnen ren uanset hvor tilsmudset den er blevet. Meget, let eller middel snavset. Da vejen til hygiejnisk renhed skal være nem vælges alle rengøringsprocedurer hurtigt og enkelt via displayet.

iCombi Pro

"Din intelligente makker"
Denne ovn er så intelligent at den tilpasser sig selv. Den reagere dynamisk efter dine behov. Så er der f.eks. flere fritter på tallerkenen end normalt, er bøffen tykkere end den plejer at være eller har ovndøren stået åbent for længe?  Disse scenarier er intet problem for din intelligente makker, den vil alligevel leverer det ønskede resultat som altid. 

Ligesom iCombi Classic svigter Pro aldrig når ovnen skal gøres ren dette gøres på blot 12 minutter via hurtig rengøring, hurtigt søgning og hurtig aktivering: Læg bare rengøringstabs i afløbssien og start rengøringen. 

iCombi Pro husker dine rengøringspræferencer og foreslår selv samme program næste gang.

iVario Multistegere

iVario fra Rational lever op til kravene i en moderne restaurant og er din intelligente og fleksible makker når du mangler en ekstra hånd i køkkenet. 

iVario tilbereder op til 4 gange hurtigere med op til 40% lavere strømforbrug i forhold til konventionelle
køkkenmaskiner. Her får du en arbejdsplads der tilpasser sig dine behov og opfylder alle dine krav til en intelligent køkkenhjælper.

 

iVario Pro

"Meget mere end en Kipgryde"
Tag ikke fejl af iVario Pro den ligner godt nok en almindelig Kipgryde, men den er meget mere end det. Lad den klare Stegning, kogning, blanchering, friturestegning og trykkogning. iVario Pro erstatter så godt som alle konventionelle køkkenmaskiner.
Tilbered natten over eller det hele på én gang.

iVario 2 xs

"Din fleksible makker"
Denne fikse ovn både koger, steger
og frituresteger. 


À-la-carte på få minutter
Vario er en fleksibel makker i køkkenet om der skal tilberedes fisk, kød, grønt. Rød, medium, gennemstegt, ekstra stærk, uden salt så er alle retter færdige på samme tid, i friskt kvalitet og tilberedt på en helt anden måde end du er vant til. 

Her klares forskellige temperaturer, forskellige retter, forskellige serveringstidspunkter. Uden overvågningsbesvær og uden behov for yderligere køkkenudstyr.

Hør hvad andre siger om iVario

Rigshospitalets personalekantine var egentlig på udkig efter en kipsteger, men efter råd og vejledning fra Brønnum faldt valget i stedet på en iVario fra Rational - og den beslutning har de ikke fortrudt.
Læs mere om deres oplevelse her