Jøni har siden 1973 produceret storkøkkenudstyr.
Produkterne er konstrueret med særligt fokus på let og ergonomisk betjening, hygiejne, driftssikkerhed samt en lang levetid.

Jøni producerer gryder, kipstegere og kogeborde til storkøkkener.

Produktprogrammerne har en indbygget fleksibilitet, der gør det muligt at levere netop de løsninger, der opfylder den enkelte kundes specifikke behov.

Produkterne bidrager til en god arbejdsplads med mulighed for at servere gode kvalitetsmåltider. 

KIPGRYDER

Inspektionshul i låget gør det muligt at se til maden, mens du tilsætter ingredienser. 
Med inspektionshullet følger et lille låg, så hullet kan lukkes og energitab undgås.  Opskrifterne styre selv gryden, og guider brugeren igennem processerne. Du forsikres på den måde god, ensartet kvalitet med minimalt energiforbrug.  Gem køkkenets opskrifter i Online Portalen og brug dem direkte på gryden.
Alle køkkenets gryder har adgang til de samme kogebøger og ingredienserne skaleres automatisk.

Med denne gryde  kan selv den urutinerede bruger lave mad i høj kvalitet. Gryden styrer selv forløbet og giver anvisninger om tilsætning, ingredienser og tilsmagning.  Med en frihøjde på 600 mm mellem gulv og gryde  tømmes gryden nemt, tast blot ønskede mængde, tryk på knappen og start processen. Gryden kipper indtil den korrekte mængde er hældt ud. herefter aktiveres TiltBack og forhindre efterløb. 

En slider i grydens display gør det nemt at justere kiphastigheden så udtømningen kan foregå hurtigt eller meget præcist.

 

MULITI

MAXI

TILBEHØR

Multi

KOGEBORDE

KIPSTEGERE