JØNI SIDEN 1973

Siden 1973 har Jøni  produceret storkøkkenudstyr. Produkterne er konstrueret med særligt fokus på let og ergonomisk betjening, hygiejne, driftssikkerhed samt en lang levetid.

Her produceres kipgryder, kipstegere og kogeborde til storkøkkener.

Produktprogrammerne har en indbygget fleksibilitet, der gør det muligt at levere netop de løsninger, der opfylder den enkelte kundes specifikke behov. Produkterne bidrager til en god arbejdsplads med mulighed for at servere gode kvalitetsmåltider. 

KIPGRYDER

"Mad af høj kvalitet, selv for den urutinerede"

Med et inspektionshul i låget er det muligt at se til maden, mens du tilsætter ingredienser. 
Med inspektionshullet følger et lille låg, så hullet kan lukkes og energitab undgås.  Opskrifterne styrer selv gryden, og guider brugeren igennem processerne. Du forsikres på den måde god, ensartet kvalitet med minimalt energiforbrug.  Gem køkkenets opskrifter i Online Portalen og brug dem direkte på gryden.
Alle køkkenets gryder har adgang til de samme kogebøger og ingredienserne skaleres automatisk.

Med denne gryde  kan selv den urutinerede bruger lave mad i høj kvalitet. Gryden styrer selv forløbet og giver anvisninger om tilsætning, ingredienser og tilsmagning.  Med en frihøjde på 600 mm mellem gulv og gryde  tømmes gryden nemt, tast blot ønskede mængde, tryk på knappen og start processen. Gryden kipper indtil den korrekte mængde er hældt ud. herefter aktiveres TiltBack og forhindre efterløb.

En slider i grydens display gør det nemt at justere kiphastigheden så udtømningen kan foregå hurtigt eller meget præcist.

 

Gryderne fås i forskellige størrelser.

 

Vi har en rigtig fin video, som vi gerne vil vise dig. Men før du kan se den, så skal du klikke her og acceptere marketing cookies.

KOGEBORDE

"Store besparelser med induktion"

Kogebordene fra Jøni, kan højde reguleres så det altid har den rette højde for enhver bruger. 

De store kogeplader (40x40 & 30x30) er yderst robuste og derfor egner de sig godt til hårdt brug. Pladerne tåler at stå tændt, uden at der er gryder eller lignende på dem, hvilket skyldes deres kraftige konstruktion. 

Det er super nemt at regulerer. Varmetilførslen reguleres med en syv-trins omskifter. Der vises et tydeligt skilt og en kontrollampe indikerer om pladen er tændt.

Understellet er fremstillet af rustfrit stål og i et hygiejnisk og rengøringsvenligt design. De justerbare fødder gør det muligt at tilpasse kogebordets højde mellem 850 og 900 mm, så det passer til køkkenets øvrige udstyr.

Induktion er det mest energibesparende af de kendte teknologier for kogeborde de giver derfor store besparelser i forhold til andre opvarmningsmetoder. Du får et bedre arbejdsklima og økonomiske fordele, da behovet for ventilation i køkkenet mindskes tilsvarende.

Kogebordende fås i forskellige størrelser. 

 

KIPSTEGERE

"Hold maden varm på god rustfri kvalitet"
Med den  elektriske, trinløse højderegulering er det muligt med en trykknap på få sekunder at tilpasse arbejdshøjden. Kipfunktionen er elektrisk og betjenes med en drejeknap på siden af panden. 

Den kraftige, glasblæste stålpande kan akkumulere varmen, dvs. at den opretholder temperaturen, selv ved påfyldning af store mængder kolde fødevarer. Den rustfri pande er let at rengøre uden bekymringer for rustdannelser. 

Den er termostatstyret for hver stegezone og styres med en drejeknaps termostat. 
Den mellemste og den største model er udstyret med to separat styrede varmezoner, så du kan holde maden varm samtidig med der steges på den anden zone. Varmetilførslen styres både på temperaturen og effekten, så der også kan opnås skånsom opvarmning til den ønskede temperatur.

Med to hjul og et stabilt håndtag kan kipstegeren flyttes fra sit normale ståsted for at forenkle rengøringen bag og under kipstegeren. Den har fire solide ben med justerbare fødder for nem og sikker opstilling. 

Fås i forskellige størrelser.

TILBEHØR

Få det optimale ud af dine produkter fra Jøni med tilsvarende tilbehør.
Se mere her