Vi har en rigtig fin video, som vi gerne vil vise dig. Men før du kan se den, så skal du klikke her og acceptere marketing cookies.

HOUNÖ

Kommercielle kombi-og bageovne

Få et glimt ind fremtiden for kulinarisk perfektion med HOUNÖs kombi- og bageovne – Nøglen til uovertruffen effektivitet og betydelige besparelser.

Med sin banebrydende teknologi er Hounös kommercielle ovne designet til at revolutionere køkkenarbejdet og tilbyder enestående fordele både økonomisk og energimæssigt.

Inviter Invoq ind dit køkken i dag, og oplev hvordan de intelligente ovne kan løfte dine kulinariske evner til nye højder.

 

 

 

 

.

 

COMBI

Elektrisk ovn og gas ovn

Invoq Combi er det perfekte køkkenudstyr, hvor alle de nyeste teknologier er blevet gjort nemme at bruge for dig. Modellen 6-1/1 GN kombinerer injektionsdamp, intelligente sensorer og integrerede afløbs- og indløbssystemer for at opnå en fuld dampkapacitet, der er hurtig, effektiv og sikker. Produktiviteten kan endda øges med 17 %, da ovnen har kapacitet til 7 plader. Dampproduktionen og det automatiserede rengøringssystem styres for at bruge et minimum af energi og vand uden at gå på kompromis med kvaliteten af resultaterne.

.

HYBRID

Har du brug for damp, der kan være både let og kraftig?

Så kig efter Invoq Hybridovnene. I de tilfælde, hvor enten maden eller indstillingen er mindre afhængig af hastighed, er HybridSteam en unik metode til at skabe fugtighed. Ud over CombiSteam er der en vand-beholder placeret i ovnens kabinet, der giver ovnen en ekstra måde at generere dampmætning med høj densitet på. Afhængig af hvad du tilbereder, giver intelligente sensorer Invoq-ovnen besked om at bruge enten indsprøjtet damp eller damp fra vand i dampgeneratoren – eller begge dele – parallelt eller efter hinanden. Derved opnås der flere forskellige valgmuligheder, fordi der kan tilsættes damp med en mere nøjagtig og omfattende styring.

HybridSteam er beregnet til: Kantiner, hospitaler, institutioner, catering og centralkøkkener. 

  • COMBI

  • HYBRID

1 / 3

Nem at rengøre - nem at vedligeholde.

CareCycle kan aktiveres, mens ovnen stadig er varm. Det reducerer nedetiden og gør ovnen hurtigere klar igen.

CareCycle, der styres af den unikke software, er det automatiske rengøringssystem, der er indbygget i Invoq, og som sparer både tid og penge. CareCycle bruger forbavsende lidt vand, energi eller kemikalier og sikrer, at din ovn altid er skinnende ren og klar til den næste opgave.