Vi har en rigtig fin video, som vi gerne vil vise dig. Men før du kan se den, så skal du klikke her og acceptere marketing cookies.

Det perfekte måltidsleveringssystem lige ved hånden, som kan tilpasses dine behov. 

B-Smart

Station og Shuttle docking bakke leveringssystem.
B-Smart kombinerer en isoleret bakkevogn, der tilsluttes en dockingstation til opvarmning og køling. Det er udviklet til Cook-Serve og Cook-Chill applikationer.

Konvektionsopvarmning udvider udvalget af menupunkter og kan endda regenerere drikkevarer. Det giver også mulighed for en række service med høj varmetemperatur,
herunder porcelæn, genanvendelig plast, engangspapir og aluminium.

Der er et stort udvalg af muligheder og tilbehør, som supplerer din service. Bakkerne er ergonomisk designet  (fire muligheder) disse øger patienttilfredsheden
med kapacitet til at variere de varme og kolde sektioner.

Firedørs Shuttle-design minimerer dørsving og er yderst funktionelt på trange steder.
Farvekodede pakninger transporterer øjeblikkeligt varme og kolde sektioner.

Den er udstyret med indbygget HACCP-overvågning, som kan tilsluttes fjernovervågningssystem BCloud. Den kan gulv/vægmonteres vha. hurtigt frakoblet beslags system. Enkelt dockingstation har plads til alle områder af B-Smart-størrelser og kapaciteter. Konstruktion er i  rustfrit stål med CFC-fri isolering med høj densitet, men som  alligevel er let og manøvredygtig. 

BCloud

BCloud er alsidigt, kraftfuldt og designet til at optimere effektiviteten og er et avanceret
HACCP-overvågnings- og rapporteringssystem, der giver fødevarechefer hidtil uset kontrol over deres udstyr.

Med sin centraliserede kontrol giver BCloud operatører mulighed for sikkert at levere information og direktiver til udstyr med absolut klarhed for forbedret ydeevne og kundetilfredshed.

Toplinjefunktioner inkluderer:

 • Virtuelle kontrolpaneler giver mulighed for flådestyring i realtid
  fra en fjernplacering via en internetforbindelse
 • Mulighed for at indstille meddelelser og administrere
  levering af måltider fra en enkelt platform
 • Cloudbaseret forbindelse
  via webbrowsere på tværs af en række enheder
 • Statusrapporter tilgængelige på et øjeblik til både realtidsanalyse
  og vurdering efter service
 • Ingen grund til at installere klientprogrammer eller opdatere software

Multigen 106

Denne vogn består af en lavvandet ovn, en kølet sektion og opvarmet serveringsdisk med berøringskontrol. Det er designet specielt til Cook-Serve, Cook-Chill og Cook-Freeze applikationer.

Multigen fås i tre modeller:

 • Multigen 106 S – En enkelt vogn med dobbelt ovnrum
 • Multigen 106 XS – En ovn og en kølerumsvogn
 • Multigen 106 M – En dobbelt ovn og en kølerumsvogn med mulighed for pladevarmer

Denne dobbeltovn opdeler temperaturen præcist i et varmekammer, hvilket muliggør samtidig regenerering af både sarte og tætte fødevarer. Der er indbygget en ovn med lav rækkevide og Madsondering med billedmenu. 

Vognen er udstyret med modebelysning som kommunikerer hurtigt driftsstatus og de farvekodede pakninger transporterer øjeblikkeligt varme og kolde sektioner. Der er portalmulighed med ergonomisk kontrolpanel på højt niveau. 

Vognen har indbygget HACCP-overvågning som kan tilsluttes det eksterne BCloud-overvågningssystem og Touchkontrolpanel med billedgrænseflade, der giver trinvis vejledning til tilberedning af fødevarer og sporing af cyklusser. 

Der findes et stort udvalg af muligheder og tilbehør, som der kan suppleres op med så vognen kan skræddersys efter netop dine behov. 

Multi Correctional

Denne service vogn består af en ovn, en kølet sektion og en valgfri batteriopvarmet serveringsdisk. Det er designet specielt til Cook-Serve, Cook-Chill og Cook-Freeze applikationer.

Vi har en rigtig fin video, som vi gerne vil vise dig. Men før du kan se den, så skal du klikke her og acceptere marketing cookies.

Logiko

Opvarmet og kølet bakkeleveringsvogn. 
Logiko madbakke leveringsvogn er den letteste og korteste vogn på markedet. Designet har et indbygget luftkonvekteret varme- og kølesystem. Med to modeller, fire størrelser og otte kapaciteter er den designet specielt til Cook-Serve og roomserviceapplikationer.

Logiko har luftkonvekteret varme- og kølesystem og kan tilsluttes på afdelingsniveau med lavspændingsudtag med ny fine dining stil 'Full Surround Tray' (FST) har en kantkant for at reducere væske spild. Der følger to vogne i én for forlænget temperaturfastholdelse. 

Det store, enkelte midterhjul giver et omdrejningspunkt for snævre sving og manøvredygtighed.
De farvekodede pakninger transporterer øjeblikkeligt varme og kolde sektioner. Der er indbyggede statuslamper for tydeligt at indikere vognens driftstilstand (opvarmning, køling, alarm) IQ-Control – et berøringsfrit operativsystem kombineret med en app og med indbygget HACCP-overvågning. 

Den er af Let, men solid konstruktion i rustfrit stål og grønnere  pga. færre råvarer og bedre energieffektivitet, og nem at rengøre 100% strålevaskbar også bag ventilationspaneler. 

Derudover er der et stort udvalg af muligheder og tilbehør, der supplerer din service. 

RTS CT

Opvarmet og kølet bakkeleveringssystem
RTS CT er en bakkeleveringsvogn med et indbygget varme- og kølesystem. Den fås også med en Trans-Rack, vores roll-in-out bakkebæreindsats til transport uden for stedet. Det er designet specielt til Cook-Serve og Cook-Chill applikationer.

Vognen er super nem at rengøre – 100% strålevaskbar.  Den er udstyret med effektiv lodret luftkonvekteret opvarmning og køling og kan tilsluttes på afdelingsniveau med lavspændingsudtag. Ergonomisk designet bakke for at øge patienttilfredsheden med tilgængelighed
til at variere de varme og kolde sektioner og fås i to størrelser. Der er indbygget HACCP-overvågning kan tilsluttes BCloud-overvågningssystem

Den er af Let, men solid konstruktion i rustfrit stål med Kulfiber døre. 

herudover et stort udvalg af muligheder og tilbehør, for at supplere op og tilpasse. 

RTS HL

Boost af varm og kold bakkeleveringsvogn
RTS HL er en bakkeleveringsvogn med indbygget varme- og kølesystem.
Det er designet specielt til Cook-Serve og hotline boostende applikationer.

Vognen er super nem at rengøre – 100% strålevaskbar.  Den er udstyret med effektiv lodret luftkonvekteret opvarmning og køling og kan tilsluttes på afdelingsniveau med lavspændingsudtag. Ergonomisk designet bakke for at øge patienttilfredsheden med tilgængelighed til at variere de varme og kolde sektioner og fås i to størrelser. Der er indbygget HACCP-overvågning kan tilsluttes BCloud-overvågningssystem

Den er af Let, men solid konstruktion i rustfrit stål med Kulfiber døre. 

herudover et stort udvalg af muligheder og tilbehør, for at supplere op og tilpasse. 

 

The Cube

Bordbakke med varme og køleenhed.
Cube holder bakker til dem der endnu ikke er klar til at blive betjent. Ved at kombinere luftkonvekteret opvarmning og kølesektioner er den specielt designet til Cook-Serve-applikationer.

 • Bordplade model
 • Luftkonvekterede opvarmede og kølede sektioner
 • 4 bakke kapacitet
 • Automatisk forvarmningstid
 • Glasdøre