Hounö

Danske HOUNÖ med adresse i Randers var blandt nogle af de første i verden til at fremstille kombiovne, og de mere end 45 års erfaring opleves tydeligt.

HOUNÖ - DANSK KVALITET

Rejsen begyndte i 1977 i de ydmyge faciliteter i Spentrup i Danmark. Brødrene Houmøller, Svend og Hans Jørgen, byggede deres første kombiovn. Faktisk blev den allerførste Hounö kombiovn udviklet til Svends restaurant og fundamentet til det der senere udviklede sig til en moderne industriel virksomhed.

I 2023 kom HOUNÖ med deres nye serie af kombiovne, Invoq.
Med Invoq får du ikke blot en ny ovn, du får en intuitiv ovnplatform til bagning, tilberedning og dampning, der er lige så enkel at bruge, som den ser ud.

Du får en intelligent ovn, og valget mellem injektionsdamp eller den unikke hybriddamp gør det nemt for dig at opnå den rette dampkapacitet. Funktioner som SmartChef, MenuPlanner ClimateControl og CareCycle guider dig i dine processer, og frigiver dig tid i køkkenet til andre opgaver, mens det fuldautomatiske rengøringssystem er både effektivt og ressource besparende

"Selv dørhåndtaget er blevet gentænkt, så det er mere funktionelt i et hektisk servicemiljø - 'det håndfrie håndtag' - du kan betjene håndtaget med albuen, hvis du har hænderne fulde."

Vi har en rigtig fin video, som vi gerne vil vise dig. Men før du kan se den, så skal du klikke her og acceptere marketing cookies.

Invoq Combi

Har du brug for en kraftig injektion af damp - Lige nu? 
Så kig efter Invoq Combiovnene. I stedet for at vente på, at vandet koger, sprøjter CombiSteam vand direkte gennem ovnens varmelegemer. På få sekunder og med et minimum af energi bliver hele Invoq-ovnen derfor til et dampkammer. Ingen ventetid. Ingen vandbeholder. CombiSteam findes på alle Invoq Combi-modeller.

CombiSteam er beregnet til: Restauranter, fast food, detailhandel og bagerier. 

Invoq Hybrid

Har du brug for damp, der kan være både let og kraftig?
Så kig efter Invoq Hybridovnene. I de tilfælde, hvor enten maden eller indstillingen er mindre afhængig af hastighed, er HybridSteam en unik metode til at skabe fugtighed. Ud over CombiSteam er der en vandbeholder placeret i ovnens kabinet, der giver ovnen en ekstra måde at generere dampmætning med høj densitet på. Afhængig af hvad du tilbereder, giver intelligente sensorer Invoq-ovnen besked om at bruge enten indsprøjtet damp eller damp fra vand i dampgeneratoren – eller begge dele – parallelt eller efter hinanden. Derved opnås der flere forskellige valgmuligheder, fordi der kan tilsættes damp med en mere nøjagtig og omfattende styring.

HybridSteam er beregnet til: Kantiner, hospitaler, institutioner, catering og centralkøkkener. 

FÅ YDERLIG MULIGHED FOR AT FINJUSTERE FUGTIGHEDEN.

Ud over CombiSteam og HybridSteam har Invoq to ekstra funktioner, som gør det muligt for dig at opnå helt præcise resultater ved hjælp af fugtighed:

CombiSense gør din tilberedning lækker indvendigt og udvendigt. CombiSense er et automatisk fugtsystem, der giver dig mulighed for at tilberede mad ved høje temperaturer, uden at maden bliver tør eller dens smag eller farve forringes.

CombiSpeed gør din tilberedning hurtigere med et større udbytte. CombiSpeed tilfører fugtighed og fremskynder både tilberedningstiden og bevarer fugt og mørhed, så du får mindre svind og flere portioner pr. gang.

Styr ovnen via en tablet.

ENKELT & NEMT

SmartChef - Skift fra manuel til automatisk.
SmartChef er en automatisk funktion til intelligent madlavning. Se, følg og lær af ovnen for at udvikle dine egne opskrifter. Vælg madtype, den ønskede tilberedningsmetode og kernetemperatur. Tryk på start, så fører ovnen dig trinvis gennem processen, så du opnår et perfekt resultat. Gem dine favoritter, og rediger dem om nødvendigt.

MenuPlanner - Gør det nemt for alle brugere.
Med funktionen MenuPlanner kan du trække og slippe dine retter og opnå heldagsservering. Du kan nemt holde styr på alle indstik og justere de produkter, der skal være færdige på samme tid, hvis du ønsker det. Du kan endda placere op til tre produkter på samme indstik, hvorefter ovnen automatisk kompenserer for temperaturændringer med CookTimeCorrection (CTC). Nem og stressfri drift.


ClimateControl - Tag kontrol over miljøet i din ovn.
ClimateControl sikrer optimale processer og kortere tilberedningstider. Centrale designelementer giver optimal luftfordeling og luftgennemstrømning, større fugtighedsnøjagtighed og hurtigere affugtning. Alt styres perfekt for at sikre optimal kvalitet.


CareCycle -
Tilpas den måde, du rengør ovnen på.
Selvom det er nødvendigt at gøre ovnen ren, kan rengøring forstyrre din tilberedning eller gøre din arbejdsgang mere kompliceret. CareCycle er en tabs-baseret måde at rengøre ovnen på med syv programmer fra Eco til Turbo. Den giver fremragende resultater med overraskende lidt vand eller kemikalier, og du kan programmere CareCycle til at starte, når det passer dig.

Nem at rengøre - nem at vedligeholde.

CareCycle kan aktiveres, mens ovnen stadig er varm. Det reducerer nedetiden og gør ovnen hurtigere klar igen.

CareCycle, der styres af den unikke software, er det automatiske rengøringssystem, der er indbygget i Invoq, og som sparer både tid og penge. CareCycle bruger forbavsende lidt vand, energi eller kemikalier og sikrer, at din ovn altid er skinnende ren og klar til den næste opgave.

Reducer dit energiforbrug & gør dine regninger mindre.

DU FÅR HJÆLP TIL ET MERE BÆREDYGTIGT KØKKEN

Invoq kan reducere dit energiforbrug, gøre dine regninger mindre og reducere dit CO2-aftryk, uden at du behøver ændre dit forbrugsmønster.

"Med en mediumcyklus sparer du 2.912 liter vand pr. ovn om året. Det svarer til 11.648 glas vand."

KONVEKTION
19% mindre energiforbrug pr. driftstime
Teknologien bag:
• Dør med tre lag glas
• Bedre luftgennemstrømning, der bidrager til Maillard-reaktionen
• Bedre luftindtag – tre gange så hurtig affugtning
• Energieffektiv isolering

DAMP
70% mindre energiforbrug pr. driftstime

Teknologien bag:
• Bedre dampmætning baseret på lambdasensor
• Bedre dampgeneratorydelse (%)
• Implementering af HybridSteam
• Lukket afløbssystem

RENGØRING
70,7% færre udgifter, 27% mindre vand, 63% mindre tid
Teknologien bag:
• Recirkulerende rengøringssystem
• Færre og grønnere kemikalier
• Rengøringsprogrammer, der passer til dine behov

DU SPARER
Besparelser på 1.612 EUR om året. Brugerscenarie baseret på følgende drift:
• Otte timer om dagen (seks timer med konvektion, to timer med damp, en mediumrengøring)
• Fem dage om ugen
• 48 uger om året

Baseret på en kWh-pris på 0,46 EUR og en vandpris på 1,45 EUR pr. m3. Sammenligning: Invoq Hybrid 10-1/1 GN i forhold til tidligere model.

Få den helt rigtige Invoq til dit køkken.

Invoq ovnen findes i flere størrelser og modeller, så den kan tilpasses dit køkken.
Din lokale konsulent er klar til at rådgive om den helt rigtige løsning til jeres køkken.

Du finder din lokale konsulent her