Brønnum & Wexiödisk

"Såede det første frø til et godt samarbejde"
I 1974 drog Oluf Brønnum-Schou til Sverige for at besøge Stockholm messen, Her præsenterede Wexiödisk deres første protoype på en opvaskemaskine. Dette såede det første frø for et godt samarbejde om at producerer miljøbevidste kvalitetsopvaskemaskiner.

Der blev hurtigt indgået en aftale om, at Brønnum blev ene importør af Wexiödisk i Danmark. Brønnum og Wexiödisk havde fra begyndelsen et tæt samarbejde, hvilket betød at Brønnum fik indflydelse på de løsninger, som Wexiödisk implementerede på deres maskiner.

Således var det også i samarbejdet med Brønnum, at den første opvaskemaskine med lydisolering blev lanceret. Dette var helt i tråd med Wexiödisk’s ønske om at være i front på miljøområdet. Der var tale om en tunnelopvaskemaskine, og den blev leveret til et sygehus i Danmark. En isoleret opvaskemaskine var ikke set i verden før, men den blev godt modtaget, da fordelene var indlysende. 

Lad Wexiödisk klare opvasken for dig

Miljøvenligt design siden 1972 som fokuserer på kvalitet, bæredygtighed og ergonomi.
Wexiödisk giver dig en opvaskemaskine af svensk funktionelt kvalitetsdesign i rustfrit stål som forsikre lang holdbarhed. En maskine som med garanti vil give dig en nemmere arbejdsdag i køkkenet, da den nemt spare dig for en masse tid og leverer din opvask skinnende ren.

Du kan med ro i maven lade Wexiödisk klare opvasken for dig igen og igen, da de er nummer 1 inden for miljø og energiforbrug. Dette vil de altid stræbe efter, dog uden at gå på kompromis med vaske resultaterne som selvfølgelig altid skal være optimale og driftssikre. 

Wexiödisk byder på et udvalg som består af både almindelig opvaskemaskine, hætteopvaskemaskiner. grovopvaskemaskiner og tunnelmaskiner. 

WD-4S

"Den lille, men effektive"
WD-4S er en effektiv, pålidelig og ikke mindst kompakt opvaskemaskine, som passer perfekt under  køkkenbordet. Den er lille og diskret så den sagtens kan placeres ude ved disken fremfor ude i køkkenet i f.eks. en bar. 

Denne model egner sig godt på en bar, cafe, børnehave eller lignende.  

WD-6 & WD-6DUPLUS

"Den restaurantvenlige hætte"
Når dine forventninger til opvask er høje, svigter denne maskine ikke. WD-6 gør hverdagen lettere i køkkenet med nem betjening, god hygiejne og optimalt vaskeresultat.  Alle disse egenskaber i en maskiner udgør en af de bedste opvaskemaskiner på markedet. En WD-6 egner sig godt til restauranter der betjener mellem 50-300 gæster om dagen. 
 
WD-6DUPLUS
"En Grønnere WD-6"

Wexiödisk er de første i verden til at indføre dobbelt slutskylning til hætte opvaskemaskiner.
Teknologien som er patenteret, betyder, at skylleprocessen bruger betydeligt mindre rent vand end traditionelle slutskylningssystemer som gør DUPLUS-maskinen endnu mere miljøvenlig. 

WD-7 & WD-7DuPlus

"Den smarte kombi hætte"
Udover denne maskine vasker plader, service og glas, kan den også bruges til grovopvask såsom bageplader, brødkasser og GN kantiner.  Det unikke hætte-koncept og Auto-Start-funktion forbedrer maskinens ergonomi
og forenkler processen i høj grad. Bare skub kurven ind så lukker emhætten automatisk, og maskinen starter. Når programmet er afsluttet, åbnes emhætten automatisk og damper af på bagsiden. 

WD-7DUPLUS
"En Grønnere WD-7"

Wexiödisk er de første i verden til at indføre dobbelt slutskylning til hætte opvaskemaskiner. Teknologien som er patenteret, betyder, at skylleprocessen bruger betydeligt mindre rent vand end traditionelle slutskylningssystemer som gør DUPLUS-maskinen endnu mere miljøvenlig. 

WD-PRM6 & WD-PRM7

"Forvaskeren med hætte"
Med en PRM vil du opleve enorme besparelser i form af vand, energi, kemikalier og anstrengelser i køkkenet. En WD-PRM Kan også bruges som supplement til din eksisterende WD-6 eller WD-7 hætteopvaskemaskine.WD6/7-PRM egner sig godt til køkkenet som servere for mellem 100-400 gæster om dagen. 

Denne model bliver også mere miljøvenlig hvis den kombineres med en DUPLUS.

WD-8

"Den med hætte til den store opvask"
WD-8 er en kombineret Normal/Grov opvaskemaskine med ekstra stort vaskekammer som  gør det nemt at rengøre større artikler dan den er 695X505mm.

Denne model egner sig godt til køkkenet som betjener mellem 50-300 gæster om dagen. 

WD-12

"Combi-opvaskemaskinen"
Det tunge manuelle arbejde med rengøring af gryder, bageplader og lignende, som tidligere blev udført manuelt, sker nu automatisk i grovopvaskemaskinen WD-12. De to støjsvage pumper har en kapacitet på sammenlagt 90.000 ltr. pr. time. Maskinen har 3 vaskeprogrammer. Skylningen af opvask starter automatisk eftervaskeprocessen.

En WD-12 egner sig godt til køkkener som betjener mellem 100-400 gæster om dagen. 

Tunnel maskiner

Når mængden af opvask er stor, er en tunnelopvaskemaskine den bedste løsning. 
Wexiödisk byder på et godt udvalg af tunnelmaskiner, så du kan finde den der løsning der passer bedst i dit køkken. Alle maskiner er ergonomiske og lette at betjene så du er sikret et godt arbejdsmiljø. 

Grøn, grønnere og grønnest!

Alle maskinerne er udviklet til at påvirke miljøet så lidt som muligt. 

WD-151E- WD-421E

"Grønnere"
Når opvasken er stor er en tunnelopvaskemaskine den bedste løsning. Tunnelopvaskemaskinen er modulopbygget, hvilket gør det nemt at tilpasse maskinen til vaskebehovene.

Wexiödisks tunnelopvaskemaskiner er isoleret mod varme og støj. Designet består af dobbeltplader med lydabsorberende materiale imellem, som er med til at reducerer støjniveauet.
Adgang til komponenter bliver lettere, og servicen er derfor hurtigere.

WD-153 ICS+ -WD-423 ICS+

"Grønnest"
Maskinen de andre maskiner gerne vil lege med.
Denne maskine er den mest miljøvenlige og omkostningseffektive tunnelopvaskemaskine. Den er udviklet med Wexiödisks innovative ICS+ intelligente styresystem, dette styresystem reducerer forbruget af kemikalier, vand og elektricitet betydeligt og bliver i kombination med ECO-FLOW varmegenvinding den enkleste og mest effektive opvaskemaskine i sin klasse. Maskinen kan derudover udstyres med en for-skylningszone, tørrezone, lasteborde, transportbånd og meget mere. 

Spar vand med CTR-funktion
Med CRT-funktionen forbliver skylletiden og mængden af skyllevand pr. kurv den samme, uanset programvalg og antallet af vaskede kurve i timen.Dette betyder, at hver vaskekurv modtager den samme mængde vand uden at bruge for meget vand, hvilket sikrer perfekte vaskeresultater. 

WD-PRM 60/90

"Forvaskeren"
Vores unikke PRM  for-skylningsmaskine skyller tallerkener effektivt og erstatter manuel skylning. Du sparer tid og vand og undgår våde gulve samt reducere slidskader af gentagene monotone bevægelser. 

Selv skåle placeret med forsiden nedad skylles effektivt, dette gør det  muligt at reducere vasketiden samt mængden af vaskemiddel. Den effektive skylning af for-skylningsmaskinen betyder at genbrugsvandet  i opvaskemaskinen holdes renere, hvilket også  reducerer forbruget af vand, energi og kemikalier.

Enhver opvaskers drøm

Vidste du, at man kan få en bestiksorteringsmaskine i forlængelse af sit opvaskeanlæg? 

En sådan maskine tilbyder Wexiödisk også, så står du og overvejer at automatisere din opvask, så kontakt din lokale konsulent her og få en løsning skræddersyet til jeres opvask.

Vi har både leveret tømmerobotter og store fingerbånd maskiner, som kan effektivisere din hverdag. Bestiksorteringsmaskinen som du ser på videoen her, har vi leveret og indkørt hos Fyn Service Udlejning. Med den bliver det en leg at udleje service.

Vi har en rigtig fin video, som vi gerne vil vise dig. Men før du kan se den, så skal du klikke her og acceptere marketing cookies.