Verdens stærkeste porcelæn og livstids kantskårsgaranti
- og så er det bæredygtigt

Steelite laver mange forskellige serier og tilbyder både stel som er helt klassiske og elegante samt stel som er rå og unikke. Alle stel har det tilfælles at de er lavet af verdens stærkeste porcelæn og holder længe.

Brønnum er eneforhandler af Steelite, der genanvender 100% af spildmaterialet fra produktionen. Virksomheden har iværksat flere miljørigtige tiltag som genbrug af vand og fik desuden i 2007 installeret et såkaldt Lamella system, der gør det muligt at opsamle og genanvende de rester af ler, der tidligere gik til spilde.


Craft


inspireret af håndlavede, enkle landvarer lavet af generationer af keramikere gennem hundreder af år. Serien legemliggør skønheden i rige, skinnende glasurer, der påføres i hånden, og fejrer tilfældige effekter og reaktioner, der forekommer naturligt i ovnen. De perlelignende glasurer, der er gift med enkle former og former, giver et unikt og individuelt udseende, hvilket giver Craft en rustik "joie de vivre."

Wabi Sabi

"Kunsten at være ufuldkommen"
Ufuldkomment er nøgleordet i dette stel. Wabi Sabi er præget af en ufuldkommen stil og en naturlig halvmat finish. René Ozorio har her skabt et mønster af uovertruffen rå skønhed som pryder kollektionen. Wabi Sabi fås i forskellige former, farver og unikke mønstre. 

Vesuvius

3 reaktive glasure skaber eklektisk grobund. 
En spændende og unik serie, hvor ikke et stykke er ens. 
Serien tager udgangspunkt i 3 reaktive glasure rav, lapis og smaragd. 
når disse materialer mødes supplere og kontrasteres de, så her skabes en eklektisk grobund for at noget nyt og flot kan opstå. 

Revolution

"Et tydeligt spor"
Revolution-serien er en hyldest til håndværkerglasets kunst. Ved hjælp af reaktive glasurer, der ændrer farve og intensitet afhængigt af deres anvendelse, er Revolution glasurerne specielt formuleret til at forbedre alle de nuancer, der opleves i deres udførelse. Glasurene påføres i hånden og efterlader tydelige spor fra penslen  når det brændes, derfor forekommer forskellige mønstre der er ligeså unikke som maleren der påførte det.

Spice Maham Studio

Spice-serien, der er designet og skabt i samarbejde mellem Steelite og den anmelderoste designer Maham Anjum, udforsker udtryk i form af den uglaserede yderside og den glaserede inderside - dette ved hjælp af en række glasureffekter - farvede og neutrale/halvmatte og plettede.

Serien står flot alene men også i kombination med serier af andre materialer.

Fine Dining Monaco

"Det klassiske"
Her får du et stel som har et mere klassisk look.
Stellet byder på en en række stilfulde former. 
Fine Dining Monaco giver bemærkelsesværdig alsidighed, der vil supplere enhver spisebegivenhed.
Et stel til dig som ønsker et stærkt stel med et let look.