WILLOW

Stilet og yndefuldt


Willow byder på præsentation på flere niveauer. Et smukt stel med bred kant designet til fine dining og premium præsentationer.
Tilføj et strejf af stil og ynde til din borddækning og servering med denne prangende kollektion.

William Edwards White collection stel byder på et moderne og enkelt udtryk som tilføjer et luksuriøst præg til din borddækning Da stellet er udviklet med et meget højt knogleaskeindhold (47 %) Det højeste i verden gør det stellet her, ekstremt holdbart og giver hvert et stykke en lys og lækker farve.

AZORES

Naturlig skønhed


Dette oraganiske stentøj er fremstillet i Portugal. Inspirationen spotter man i de fantastiske landskaber og den naturlige skønhed på Azorerne i Portugal. Du får her et stel, med et råt dog yndefyldt look, som egner sig godt til afslappet spisning og snacks. Også navnene på glasures farve er inspireret af naturen på Azorerne. Caldeira (Sort vulkan) Costa (Hvid kyst), Ocaso (Lyserød solnedgang) Mar (Blåt hav)

AURORA

Alt i Aurora-kollektionen er designet til at være bagudkompatibel med andre nuværende Steelite-serier såsom den juvellignende Vesuvius, den jordiske Revolution og de diskrete stilfulde, brune og blå Dapple-serier. Stellet fås i forskellige farveserier som klæder hinanden og pynter på et hvert bord

VESUVIUS

3 reaktive glasure skaber eklektisk grobund


Vesuvius er en en spændende og unik serie, hvor ikke et stykke er ens. Vesuvius tager udgangspunkt i 2 reaktive glasurer Lapis og Smaragd.

Når disse materialer mødes supplerer og kontrasteres de, så her skabes en eklektisk grobund for at noget nyt og flot kan opstå.

REVOLUTION

Et tydeligt spor


Revolution-serien er en hyldest til håndværker glas kunst. Ved hjælp af reaktive glasurer, der ændrer farve og intensitet afhængigt af deres anvendelse, er Revolution glasurerne specielt formuleret til at forbedre alle de nuancer, der opleves i deres udførelse. Glasurene påføres i hånden og efterlader tydelige spor fra penslen når det brændes, derfor forekommer forskellige mønstre der er ligeså unikke som maleren der påførte det.

NEW OXFORD/OXFORD

Det simple valg

Oxford byder på hvid porcelæn i rene linjer. Et simpelt neutralt look med styrke og smuk enkelthed. Sortimentet tilbyder et stort udvalg af muligheder for at optimere enhver præsentation af din mad. Et simpelt og sikkert valg.

ROBERT GORDON

Porcelæn i generationer

I over 70 år og tre generationer har Robert Gordon Australia lavet kvalitetskeramik med fokus på innovation og design. Mærkets værdier er håndværk og kreativitet samt vigtigheden af arven. Disse designs emmer af australsk æstetik som giver et råt look til serveringen.

CRAFT

Serien Craft legemliggør skønheden i rige, skinnende glasurer, der påføres i hånden, og hylder tilfældige effekter og reaktioner, der forekommer naturligt i ovnen. De perlelignende glasurer, der er parret med enkle former og strukturer udgør et unikt og individuelt udseende, hvilket giver Craft en rustik ”Joie de vivre” eller på dansk ”Livsglæde”

DAPPLE
BLUE/BROWN

Et levn fra fortiden


Med et emaljeret look river Dapple dig tilbage i tiden. Stellet er udsmykket med en mørkeblå eller Brun mudret kant.

RIO

Pastelfest

Dette farverige sortiment giver et nyt look til service og er det ideelle valg til en uformel bistroeffekt eller til at tilføje lidt kulør til selvbetjeningsmiljøer.

ATELIER

Iøjnefaldende tekstureret prægning


Giv din mad den ramme, den fortjener, med Atelier, en elegant præget samling af lyst hvidt porcelæn designet af Rene Ozorio. Stellets frie, knitrende prægning siver mod midten af tallerkenen og flytter dine gæsters øjne mod skålens fokus nemlig maden. På trods af sit pårøse look er stellet stærkt, som gør det egnet til det meste. Om det er fin middag, eller buffet vil Atelier pynte.

PUEBLA

Mexicansk håndværk


Puebla bringer gammeldags charme til både det traditionelle og det moderne mexicanske køkken. Serien er håndmalet af autentiske dygtige mexicanske håndværkere. Her får du er en sofistikeret og uhøjtidelig kollektion. Puebla giver din servering et autentisk og kærligt udtryk.

Grønt håndværk

Brønnum er eneforhandler af Steelite, som genanvender 99% af spildmaterialet fra produktionen. Steelite har iværksat flere miljørigtige tiltag som genbrug af vand og fik desuden i 2007 installeret et såkaldt Lamellasystem, som muliggøre at opsamle og genanvende de rester af ler, som før hen gik til spilde.

Steelite katalog

Vi har samlet alle vores Steelite serier (og der er mange) i et nyt, stort katalog. Udvalget er bredt med mange farver samt mange dele og størrelser i hver serie. Flere forskellige designs og stilarter lige fra det eksklusive, det klassiske hvide, til det moderne og organiske, over til det rustikke med et håndlavet udtryk samt retro stellet der vækker minder.

Gå på opdagelse i kataloget her