PORCELÆN & GLAS

  • At hvert år bliver der produceret 15.000 stk. porcelæn af spildmaterialet, og dette sparer Steelite og miljøet for indkøb af 350 ton råmaterialer årligt.

  • At ved køb at nyt porcelæn hos Brønnum, har du mulighed for at returnere dit gamle porcelæn, så vil vi donere det til velgørenhed lokalt.
  • Når du skyller dit porcelæn, skal du være opmærksom på vandets temperatur - er den for høj, brænder proteinerne sig fast og er besværlige at få af igen.

Glas

GlassFORever er plastglas og det miljøvenlige alternativ til almindelige glas og porcelæns kopper. De er genanvendelige, genbrugelige og miljøvenlige.

100% genbrug
Danske GlassFORever genbruger 100% af deres produkter, og de har skabt et glassFORever genanvendelsessystem, som tager ansvar for miljøet.

Når dine genanvendelige, genbrugelige og miljøvenlige plastikglas er brugt op efter mange års brug, tager glassFORever dem retur. Derefter kværner de dem og laver nye produkter af dem. Og netop genanvendelsesaspektet er vigtigt, hvis man taler om at redde land og hav fra den massive plastforurening.

Læs mere om glassFORever genanvendelsessystem her

100% brudsikre
Hvor almindelige glas kan gå i stykker og efterlade glasskår til besvær og fare for omgivelserne, er glassFORever glas 100% brudsikre, hvilket giver en enorm tryghed og sikkerhed. Materialet er krystalklart og produceret med en tyk, stabil bund.

Med glassFORever får du genanvendelige, genbrugelig og miljøvenlige glas - se mere her