Ta' Fiskars med i køkkenet

I 1649 blev Fiskars  Oyj Abp metal- og designkoncern etableret i den lille finske industriby ved samme navn. Fiskars giver dig produkter, der er innovative, funktionelle og brugervenlige.

Bæredygtigt finsk design
Udover at lave lækre produkter til dit køkken, så produceres en stor del af Fiskars produkter med omtanke for miljøet. Eksempelvis er stålet der bruges i Fiskars kogegrej  90% genanvendt og det brugte aluminium er fuldt genanvendt. Alle belægninger er fri for PFOA og PFOS. Læs mere om Fiskars grønne tiltag HER 

ReNew

Et klip med omtanke
Emballagen på denne saks er lavet af 100% genbrugsmateriale som kan genanvendes igen efter brug. Udover saksen er skarp, er den også rar at klippe med, da håndtaget er ergonomisk formet. 

Unikt design
Grundet brugen af miljøvenlige, genanvendte materialer så kan farven på saksens håndtag variere en smule - hvilket gør hver saks unik.

Serien fås i flere forskellige modeller og størrelser. 

Norden Steel

Solidt design
Den unikke ThermiumTM mineralbehandling giver panden non-stick egenskaber, selv ved høje temperaturer, uden at gå på kompromis med det fuldendte ståldesign. Dette gør Norden Steel stegepanden ideel til at tilberede selv de mest delikate ingredienser, og frembringe de skønneste smage i dine retter. Det ergonomiske håndtag forbliver med sit hule design koldt under madlavningen.

Hard Face

Effektivt design
Den meget tykke bund fordeler varmen jævnt og effektivt. Energy Base i bunden er optimeret til 50% hurtigere opvarmning og bruger 30% mindre energi på glaskeramiske kogezoner, men passer stadig til alle typer af kogezoner - også induktion.

Glaslåg med varmeresistent silikonekant og to indbyggede hældefunktioner. Tåler maskinopvask, men håndopvask anbefales for at forlænge levetiden på produkterne.

Functional Form

Fiskars giver dig funktionelt design og godt greb med serien Functional Form som blandt andet byder på knive og køkkenredskaber. 

Functional Form

Til hverdagens alsidige skæreopgaver
Functional Form™ knivene er designet til hverdagskokkens alsidige behov. Knivene er perfekte til forskellige skæreopgaver takket være det slidstærke blad i japansk stål, der giver fantastiske skæreegenskaber. Knivens ergonomiske greb har SoftGrip™ ved fingerspidserne og en dyb fingerbeskyttelse, der får kniven til at ligge behageligt og sikkert i hånden.

Ridser ikke
Fiskars' Functional Form køkkenredskaber er designet til at være nemme at bruge, rengøre og opbevare.
Den fleksible silikonekant er perfekt til at skrabe kanterne af kogegrejet uden at ridse belægninger.