Få mere tid til jeres gæster…

Lad BellaBot og KettyBot hjælpe med servering og afrydning.
De kan begge hjælpe med at løse rutineopgaverne og de tunge løft i f.eks. kantinen, restauranten eller konferencelokalet.  

Serveringsrobotterne BellaBot og KettyBot skal ikke ses som en direkte erstatning for dine dygtige medarbejdere, men en hjælp ved personalemangel og hjælp i de travle perioder, så I har tid til at give gæsten en personlig og nærværende betjening og oplevelse. Bellabot og Kettybot hjælper med rutineopgaverne og det hårde arbejde.

Vi har en rigtig fin video, som vi gerne vil vise dig. Men før du kan se den, så skal du klikke her og acceptere marketing cookies.

BellaBot har med sit katteansigt et utrolig nuttet udseende og mange talenter. Interaktionsmuligheder mellem menneske og robot er uovertrufne.

 • AI-stemmemodul understøtter hundredvis af eksklusive, kontekstuelle dialogsekvenser
 • Lysinteraktion, hvor forskellige typer opgavestatus udløser tilsvarende interaktioner med lyseffekter, hvilket gør statusindikatoren tydeligere
 • Berøringsinteraktion gør feedback fra BellaBot omfattende, og den interaktive oplevelse mellem menneske og robot er uden fortilfælde
 • Smarte udtryk gør BellaBots følelsesmæssige udtryk mere varierede og får dig til at føle, at interaktionen er menneskelig
 • 3 x RGBD-dybdekamera gør at BellaBot kan registrere og stoppe præcist, hvis den støder på forhindringer, og det er med en reaktionstid på helt ned til 0,5 sekunder.

Flere BellaBots i det samme netværk kan også kommunikere direkte med hinanden og hurtigt beregne og træffe beslutninger.

BellaBot kan med dens 4 bakkearme placeret på siden bære op til 40 kg. Den har en batteritid på 12-24 timer og en opladningstid på 4,5 timer.

BellaBot måler B/D/H 565/537/1290 mm og vejer 55 kg. Og med en justerbar hastighed på 0,5-1,2 m/s samt stigningsvinkel på ≤ 5 grader er BellaBot klar til at hjælpe dig og dine medarbejdere.

KettyBot er fyldt med smidighed – den kompakte størrelse og fremadvendte C-formede krop gør det muligt for KettyBot at klare passager på kun 55 cm i bredden, hvilket gør robotten til et ideelt valg i komplekse og tætpakkede omgivelser.

 • Centeret annoncevisning i KettyBots 18,5 ” skærm tilpasser sig perfekt gæstens synsvinkel. Annoncevisningen kan vise reklamematerialer i den tilpassede zone
 • Med AI stemmekommunikation hilser og interagerer KettyBot intelligent med gæsten
 • Med selvstændig ruteplanlægning kan KettyBot følge din gæster til deres borde på den bedst mulige rute
 • Med nøjagtig positionering og optimal planlægning af ruter kan KettyBot serverere til flere borde på én gang. Så opnå mere med mindre!
 • Cruisetilstand gør at KettyBot kan cruise rundt i bestemte områder og f.eks. servicere gæsterne med snacks og drikkevarer mens udsendelser og tjenester og kampagner vises i skærmen med annoncevisning
 • Automatisk navigationsplanlægning hjælper med at registrere forhindringer præcist, hvilket gør KettyBot sikker
 • Flere KettyBots i det samme netværk kan også kommunikere direkte med hinanden og hurtigt beregne og træffe beslutninger
 • Automatisk opladningsfunktion giver service hele dagen. KettyBot siger selv når batteriet er ved at løbe tør for strøm og vender selv tilbage til dockingstationen

KettyBot måler B/D/H 435/450/1120 mm og vejer 38 kg. Robotten kan bære op til 30 kg. Den har en batterilevetid på > 8 timer og en opladningstid på 4,5 timer. Cruisehastigheden er maks. 1,2 m/sek., hvor den kan klare passager på kun 55 cm. KettyBots skærm til annoncevisning er på 18,5”.

Vi har en rigtig fin video, som vi gerne vil vise dig. Men før du kan se den, så skal du klikke her og acceptere marketing cookies.