En multihal på 6.205 m2 kræver gode køkken faciliteter

Brønnum har leveret køkkenet i HimmerLands nye multihal, hvor der bliver lavet mad til rigtig mange mennesker – både til hverdag og fest

Et ti meter langt anretterbord er blot et af de synlige beviser på, at køkkenet i HimmerLands nye multihal er beregnet til at håndtere mange portioner. Med en stor konferencesal og masser af mødelokaler, er der hver dag mange mennesker at bespise, og det stiller krav til indretningen.

”Det er klart at med så store standarder, er det nødvendigt med god plads, og pt faciliterer vi i høj grad store konferencer med mange deltagere, der skal bespises, men det kunne også være et bryllup eller en julefrokost for 700 mennesker”,
fortæller Director of Food & Beverage Daniel Ditmann Pedersen.

Stedet afvikler også arrangementer som Kids Aid og lægger gulv til et hav af koncerter og har blandt andre haft besøg af Dizzy Mizz Lizzy og Oh Land, der gav intimkoncert.

”Til sådan en koncert serverer vi typisk en tre-retters middag, men det kunne også være en tapasbuffet, og generelt er der ikke mange arrangementer, hvor netop spisningen ikke er et vigtigt element. Køkkenet laver desuden mad til vores 150 medarbejdere og de to JYSK klasser med 30 elever i hver, der også har deres daglige gang og modtager undervisning i HimmerLand, og Thomas Fjordside har været med og fungeret som medbyggeleder, siden projektet blev skudt i gang og har været inde over al projektering af køkkenet”, fortæller Daniel Ditmann Pedersen.

"HimmerLand dækker over hele 360 hektar, og da vi leverer til hele resortet fra golfbane til øvrige lokaler, skal vi kunne transportere mad på en hensigtsmæssig måde og så flytbare løsninger er derfor virkelig vigtige”

1 / 3

Kvalificeret og løsningsorienteret rådgivning
Langs en af væggene i køkkenet står en række varmeskabe på hjul, og netop fleksibilitet har været vigtig for Daniel.

"HimmerLand dækker over hele 360 hektar, og da vi leverer til hele resortet fra golfbane til øvrige lokaler, skal vi kunne transportere mad på en hensigtsmæssig måde og så flytbare løsninger er derfor virkelig vigtige”, lyder det fra Daniel.

Han har været glad for samarbejdet med Thomas Fjordside, som han beskriver som meget løsningsorienteret.

”Og så er han hele vejen igennem kommet med brugbare input”, lyder det fra Daniel Ditmann Pedersen, der ser frem til for alvor at tage de mange nye kvadratmeter i brug og skabe mindeværdige oplevelser for Multihallens gæster.

 

Læs mere her:

himmerlandresort.dk/