Rabarber og fennikel sorbet

Bring vand, appelsinjuice og sukker i kog. Tilføj rabarber og fennikel og kog indtil det er blødt. Bland med fennikelfrø og hindbær, lad det køle en smule ned og hæld det i en pacotizing® beholder.

Luk med låg og mærke. Frys ved -20 °C i mindst 24 timer.

Når det er nødvendigt, pacotize® én gang uden overtryk.

Rabarberkompot
Bring alle ingredienser undtagen rabarberstykker i kog og lad det simre i 30 minutter.

Si derefter gennem en fin sigte og bring i kog igen. 

Tilføj rabarberstykker. 

Lad det simre kortvarigt indtil rabarberen er blød, men ikke overkogt.

Lad det køle ned.

Fennikelsalat

Skær fennikel tyndt. 

Bring rabarberkompotlagen i kog.

Hæld over fennikelsalaten og lad det køle ned.

Pynt med spiselige blomster og skovsyre.