Energioptimering af Køl & frys
Producenter af køle- og fryseskabe har de senere år haft skarpt fokus på at energioptimere deres produkter. Tidligere brugte et
600 liter energivenligt køleskab, 5 kWh i døgnet, i dag er det muligt at komme ned på 1,4 kWh i døgnet. En reduktion, der gør det
særdeles relevant at se på, om det er tid til at skifte til nyt.
Det er desuden væsentligt at være opmærksom på, om ens køle-/fryseskab er produceret med CFC gas som kølemiddel.
Køleskabe med CFC gas er i dag ulovligt at sælge, og der stilles særlige krav til bortskaffelse af disse. Er du i tvivl om dit køleskab
indeholder CFC gas kan du få det afklaret ved at sende Brønnum et foto af typeskiltet.
Vidste du....
• En tommelfingerregel er, at det ikke kan svare sig at bekoste større reparationer på et skab, der er mere end 5 år gammelt.
• At hvis køleskabet er mere end 10 år gammelt kan du med et nyt Gram køleskab opnå en årlig besparelse på 1.500 kr.
Gode råd
• Simply dummy text lihs dbfyufoo fkiio ofm fwifåwo fiwøfø eq
• Simply dummy text lihs dbfyufoo fkiio ofm fwifåwo fiwøfø eq
• Simply dummy text lihs dbfyufoo fkiio ofm fwifåwo fiwøfø eq

ET LEVENDE
MADVÆRKSTED

Velkommen til Food Lab!
Vi er den gastronomiske del af Brønnums
rådgivningsforretning. En service som
kan understøtte hele fødevareindustrien.
Vi tilbyder gennemarbejdet koncept og
udviklingsrådgivning inden for stort set alle
grene af fødevarebranchen.
Gastronomisk rådgivning
Med Food Lab som partner og rådgiver får du
en samarbejdspartner med bred erfaring. Vi
tilbyder ydelser inden for forretningsudvikling,
konceptopbygning og produktudvikling.

SE HER HVORDAN VI HJÆLPER DIG