Selleri Kebab

giver ca 8 spyd med 3 skiver.

Fremgangsmåde

Marinade
Blend alle krydderier fint på blender.

Riv hvidløg og citronskal og pres citron saften.

Bland nu krydderier, hvidløg, citron skal og saft og olivenolie til en marinade.

kebab
Skær selleriens skræl af og skær sellerien i tern der er ca. 5 dm brede og 2 cm tykke.

Sæt dem på spyd og mariner dem i marinaden natten over.

Gril dem på en grill, grill pande eller grill plade i rational ovn eller hvis du ikke har nogle af disse muligheder kan de også steges i lidt olie.

Granatæblesirup
Tag en lille håndfuld af kernerne og gem til pynt og blend resten med honningen.

Sigt væsken gennem et etamin og reducer den over middel varme i en gryde til den er let tyknet.

Køl den ned.

Du skal gerne ende med en tynd sirups konsistens.

Anretning
Pensl kebaben med granat æble siruppen og skær chilierne i tynde ringe og anret et par stykker på hvert spyd.

Server som de er eller med fladbrød, marineret kål med urter og en yoghurt dressing til som en slags durum.