Mochi med Chokoladeganache

Opskriften giver ca. 20 stk.

Mochi er en dessert lavet på sticky rice mel, som giver en sej konsistens til dejen og er ofte fyldt med sød rød bønne pasta.
Denne opskrift er lavet på en lidt anderledes måde med mælk og smør.

Fremgangsmåde

Ganache
Start med at hakke chokoladen, kog fløden op og hæld den over chokoladen. Rør rundt med en dejskraber til chokoladen er smeltet. Rør nu små tern af tempereret smør i, og arbejde det ind i massen til smørret er smeltet. (hvis massen ikke er varm nok til at smelte smørret kan du lune den lidt over vandbad før du tilsætter smør).

Sæt massen på boks, og køl helt af.

Mochi
Start med at piske alt undtagen smørret sammen til en homogen masse.

Varm nu massen i mikrobølgeovn i 2 minutter middelhøj varme.

Pisk tern af tempereret smør i og bag videre i 3 minutter til dejen ser  færdigbagt ud.

Tag dejen ud og arbejde dejen sej med en dejskraber.

Rul den op i bagepapir så du har en tykkelse af ca. 2, 5 kroner og køl af til stuetemperatur.

Ved servering:

Skær nu skiver af dejen af ca. 1 cm tykkelse.

Skær Ganache i stykker der kan ligge i midten af dejen og fold dejen rundt om til du får en nogenlunde rund form og vend den i kakao pulver.