Panisse(Kikærtefritter)

Fremgangsmåde
Start med at koge mælk, salt, fennikelfrø, smør og olivenolie op.

Tilsæt kikærtemel og pisk igennem til du får en lind grød.

Form en 0,5 condibøtte med bagepapir og hæld massen i. Glat den i overfladen med en lille palet og bank den i bordet så du får en jævn flade på det hele. Køl ned til den er helt fast.

Skær den nu i i bjælker eller skiver alt efter hvad du synes, vend dem i semulje og friter ved ca. 170 grader til de er gyldne og sprøde.

Serveringsforslag
Denne opskrift er en grundopskrift, prøv også at udskifte mælken med fond eller bare vand for et lidt lettere resultat. Du kan også tilsætte ost i massen eller rive en god fast ost ud over panissen når de er færdige.

Du kan spise dem som de er eller som tilbehør til det meste kød og fisk eller med en salat på siden.

Server dem evt. med din favoritdyppelse.