Melonsalat med Mascarponeis og Mynte

Opskriften er til 4 personer

Fremgangsmåde

Mascarponeis
Smelt honning og glukose i mælken (uden at koge), tilsæt udblødet gelatine og lad det køle af til stuetemperatur.

Tilsæt limesaft og Mascarpone og vend sammen med let pisket fløde.

Kør på ismaskine og frys minimum 30 minutter før servering. (OBS der er mere is end du skal bruge til 4 personer, men du kan ikke lave mindre portioner da den ellers ikke fryser ordentligt på ismaskinen).

Vakuummet melon
Flæk vaniljen og skrab kornene ud og kog både stang og korn op med sukker og vand.
Køl helt af.

Skær melonerne ud i ønskede stykker (tern, både eller f.eks. persienne).

Vakuummer vandmelonen med 1/3 af lagen og de andre meloner med resten af lagen (dette er mest for at vandmelonen ikke afgiver farve til de andre meloner). Vakuummer helt tæt og lad dem ligge på køl til næste dag.

Ved Servering
Pluk mynten og snit den fint, sigt melonerne fra lagen og smag lagen til med lime saft.

Anret melon stykkerne på 4 tallerkener, giv en god skefuld is ovenpå.

Hæld et par skefulde lage ved og drys med mynten, og riv limeskal ud over med et fint rivejern.

Server straks.