Rød linse fladbrød med kokoschutney

Giver ca. 10 fladbrød.

Fremgangsmåde

Start med at skylle linserne og sæt dem så i blød i vandet i en blender.

Lad dem stå minimum 3 timer og suge vandet til sig og blend dem så glat et par minutter.

Tilsæt en smule salt og lad den stå på køl til næste dag.

Mix nu dejen med mere vand til du har en pandekagedejskonsistens.

Steg en smule af dejen på en pande i rigeligt olie (gerne nærmest Shallow Fried) på begge sider og smag om den skal have mere salt.

Når du mener saltbalancen er som den skal være steger du et brød på størrelse med en pandekage på begge sider til den er sprød udenpå. Fortsæt til du ikke har mere dej.

Kokoschutney
Skræl og hak skalotteløgene groft.

Sauter dem stille og roligt til de er godt karamelliseret i olie og tilsæt karryblade, kokos og chili og lad det brune endnu et par minutter til alt er godt ristet.

Blend til en semiglat paste sammen med vand lidt ad gangen og smag til med salt.

Server fladbrødende varme sammen med chutneyen eller som et led i en indisk gryderet.