Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Kogt tunge
Kog den sprængte tunge i vand med urter og aromater, til den er mør. Det tager ca. 2 timer. Lad den møre tunge køle af i kogevandet. Fjern hinder og skær den i små tern inden servering.

Ærter i juice
Tag ærter ud af bælgene. Gem 1 spsk. ærter pr. person. Kør bælge og de resterende ærter i en juicemaskine. Si juicen, og smag den til med lidt salt og citron. Vend de friske ærter og den kogte tunge i juicen.

Ansjosolie
Vakuumer ansjoser og olie, og pocher det natten over ved 48 °C. Si olien fra dagen efter, og gem den til anretning.

Peberrodsfløde
Lad fløden trække med salt og peberrod ved stuetemperatur, til den har en kraftig smag. Hæld fløden gennem en si, og gem den til anretning.

Sprødt brød
Frys brødet, og skær det i tynde skiver. Bag brødskiver gyldne
og sprøde i ovnen ved 125 °C.

Anret med ærteskud.