Lam i dild med rejer

Gravad lam
Blend alle krydderier til et fint salt, og krydr lammet. Lad det trække på køl min. 1 døgn. Skær lam i tynde skiver ved servering.

Rå rejer
De rå, pillede rejer tempereres let inden servering.

Syltet grønt
Ordn og skyl grøntsager. Blancher dem i letsaltet vand, og afkøl i isvand. Kog en syltelage af de øvrige ingredienser, og lad den køle af. Sylt de blancherede grøntsager i lagen i min. 1 døgn.

Råt grønt
Gør grøntsager i stand, og skær dem i papirtynde skiver på et mandolinjern. Opbevar i isvand indtil servering. Mariner i olie og salt ved servering.

Dildmayo
Pisk æggeblommer, salt og eddike godt sammen. Tilsæt dildolie lidt efter lidt under kraftig piskning, til mayonnaisen har en tyk konsistens og en flot grøn farve. Smag til med salt og eddike, hvis der er behov.

Pynt med spiselige blomster og urter ved anretning. Det kan f.eks. være stedmoderblomster, bronzefennikel og fuglegræs.