Engelsk Bøf

Tatar
Skrab oksekød til tatar med en skarp kniv. Krydr godt med salt og peber.

Vinaigrette af stegesky
Rist kødet hårdt på en pande. Vakuumer kødet, og pocher deti 2 timer ved 46 °C. Køl posen af, og si væsken fra kødet. Pres kødet godt for resterende saft. Kasser kødet, og smag kødsaften til med salt og balsamico. Tilsæt hakket purløg ved servering.

Løgpuré
Skræl og snit løg. Svits dem ved jævn varme, til de er gyldne ogmøre. Blend fint til en puré, og smag til med lidt salt.

Syltede løg
Skræl perleløg, og halver dem. Blancher 1 minut i vand, og afkøl.Kog en lage af eddike, sukker og vand, og lad den køle af. Sylt løg i lage min. 1 døgn. Del dem i skaller inden servering.

Sure agurker
Udstik agurk, og salt den let. 5 minutter før servering syltes agurkestykker i løgsyltelagen.

Løgaske
Pil og halver løg. Brænd dem helt sorte og tørre i ovnen ved 250 °C. Afkøl dem, og blend til fin aske.

Anret med tallerkensmækker og løgkarse.