Citronfromage

Fromage
Halver citroner, og brænd dem helt sorte på skærefladen på en tør pande. Pres de stegte citroner, og si saften. Kog saft og sukker op. Leger med æg og æggeblommer til cremet konsistens. Smelt udblødt husblas i den varme legering. Lad massen køle let, og vend den med piskefløde.

Hæld fromagemasse i ønsket form, og afkøl den helt.

Gransnelage
Kog vand og sukker op, og køl det ned til ca. 37 °C. Blend sukkerlagen med granskud, til den er fint lysegrøn. Smag til med citronsaft, og si den gennem en fin sigte eller et klæde. Gem 2 dl til geleen, som skal på fromagen. Den resterende lage hældes i Pacojet-bægre og fryses. Inden servering køres den frosne lage
til fin sne i Pacojet uden luft.

Grangele
Lun granlagen, og smelt den udblødte husblas heri. Køl massen let af, og læg et tyndt lag på toppen af de satte fromager.

Citroncurd
Leger saft og skal af citron, sukker, æggeblommer og -hvider over jævn varme til en tyk konsistens. Tilsæt husblas, og rør smør i lidt efter lidt. Stil cremen på køl natten over, og lad den sætte sig. Rør cremen glat og blank inden servering.

Frisk gran og skovsyre til toppen.