Om Food Lab

Brønnum Food lab er en vigtig del af Oluf Brønnum og Co. Food lab driver den gastronomiske del af Brønnums rådgivningsforretning, som er en service som kan understøtte hele fødevareindustrien.

Brønnum Food Lab tilbyder gennemarbejdet koncept og udviklings rådgivning inden for stort set alle grene af fødevarebranchen.  Med Food Lab som partner og rådgiver for du en samarbejdspartner som har bred erfaring. Vi tilbyder ydelser inden for forretningsudvikling, konceptopbygning og produktudvikling.

Hvis du skal opbygge helt nye fødevarekoncepter, optimere eksisterende eller blot har brug for sparring til din daglige drift, er Brønnum Food Lab en oplagt samarbejdspartner for dig.

Vores mission er at skabe værdi for vores kunder og deres brugere samt at løfte det generelle gastronomiske niveau i tæt samarbejde.


Hvordan arbejder vi med vores kunder:

Ved indgående forståelse for kundens forretning og kerneværdier arbejder vi altid ud fra kundens ønsker og konkrete behov. Vi ønsker ikke at være dikterende eller belærende, men ser styrken i det brede samarbejde og fælles forståelse for det endelige mål. Vores force er at udvikle koncepter og produkter som skaber stor værdi for kunden og dens slutbrugere. Men vigtigst af alt, mener vi at et produkt eller koncept først og fremmest skal være relativt nemt at implementerer og eksekverer for at blive en succes. Kort sagt kan vi hjælper med alt fra udvikling til den endelige implementering.

Via indledende dialog om projektets omfang og de fælles målsætninger udarbejder vi en plan for projektet, samt en økonomisk ramme for samarbejdet.

Det er vigtigt at vi i fællesskab sætter klare mål og ikke mindst forventningsafstemmer i forhold til den konkrete opgave. Vores fælles mål danner rammen for det kommende samarbejde og ikke mindst den kommende succes.

Vi tilbyder brede indsigt i hele fødevareindustrien og arbejder altid med et stærkt gastronomisk afsæt. Vi har kommerciel forståelse, værdikædeindsigt og går altid analytisk til opgaven.  Vores store styrke er eksekvering og opfølgning, som vi mener er nøgleordet for den kommende fælles succes.


Food Lab, det levende madværksted:

I forlængelse af vores showroom ligger det fysiske food lab. Fuldt professionelt udstyret køkken som kan anvendes til alt fra opskriftudvikling, privat dining, vinsmagninger og produktdemonstrationer til evnets, kursus eller møder. Food Lab indeholder alt i service og udstyr og kan tilpasses efter behov. Vi kan være behjælpelig med forplejning i det omfang det måtte være nødvendigt. Rummet indeholder ligeledes av udstyr, webcam mm.

Det er også i vores fysiske food lab at vores gastronomiske konsulenter udarbejder menuer, opskrifter og andet materiale til vores kunder.  Der afvikles med jævne mellemrum diverse event med afsæt i tidens trends og tendenser. Lokalet er også velegnet til fotoshoot, food styling og mindre tv-optagelser.