Hvad hjælper vi med?

Vi hjælper med

    • Inspiration og motivation
    • Event og workshops
    • Undervisning i maskiner og produkter
    • Konceptudvikling
    • Produktudvikling
    • Økonomisk optimering
    • Værktøjer til eksekvering og implementering af fødevarekoncepter
    • Food styling og iscenesættelse
    • Kokkeskoler og anden formidling

Vi tilbyder
Faglig sparring, undervisning og uddannelse inden for følgende overskrifter

    • Sensorisk og gastronomisk optimering og kvalitetsløft.
    • Gastro-faglige uddannelses/kursus- forløb inden for de fleste områder.
    • Undervisning i korrekt/optimal brug af maskiner og udstyr.
    • Værktøjer til forbedret driftsøkonomi samt processer og workflow.
    • Produkt og konceptudvikling. Markedsforståelse og innovation.
    • Bæredygtig køkkendrift.
    • Nudging og Neurogastronomi.

Eksempler 

    • Hotel og Restaurant Skolen
      Udvikling af nyt bespisning koncept.

    • Rigtigmad.dk
      Udvikling af færdigretskoncept til detail – herunder opskrifter, kalkulation, markedsanalyse og implementering.

    • Valrhona Chokolade
      Udvikling af detailsortiment og skabe kontakt til relevante kunder.

    • Scandic Hotel
      Udvikling af nyt morgenmadskoncept. Udvikling til Wegrill og Atollspeed. Generel sparring og vidensdeling.

    • SOSA
      Undervisning i produkter og molekylær gastronomi.

    • Diverse Restauranter
      Hjælp til udvikling og beregning på take away koncepter. Menu udvikling mm.

    • Odense Kommune
      Udvikling af helt nyt kantinekoncept.

(EVT MED LINKS PÅ EKSEMPLER)