Vi er Food lab

"Meget mere end et veludstyret køkken"

I forlængelse af vores showroom ligger det fysiske food lab.
Et fuldt professionelt udstyret køkken som kan anvendes til alt fra opskriftudvikling, privat dining, vinsmagninger og produktdemonstrationer til events, kursus eller møder.

Køkkenet indeholder alt i service og udstyr og kan tilpasses efter behov.
Lokalet er oplagt til photoshoots, foodstyling og mindre tv-optagelser. 
Vi kan være behjælpelig med forplejning i det omfang det måtte være nødvendigt.  

Det er også i vores fysiske Food lab at vores gastronomiske konsulenter udarbejder menuer, opskrifter og andet materiale til vores kunder.  Der afvikles med jævne mellemrum diverse event med afsæt i tidens trends og tendenser.

Her på siden kan du få et indblik i hvad du kan bruge Food lab til, hvordan vi arbejder sammen med kunder og hvem vi er, for vi er meget mere end et veludstyret køkken. 

Events & Kursus

Brønnum Food Lab tilbyder en rækker kurser og anden kompetenceudvikling til vores kunder. Vi tilpasser et  forløb som giver mest mulig værdi for kunden. Da kursus og kompetenceudviklings forløb målrettes den enkelte kunde varierer prisen fra gang til gang. 

Ønsker I mere information eller en konkret tilbud kontaktes vores gastronomiske konsulent David Johansen på mail:  djo.@bronnum.dk.

Gastronomisk konsulent



    • Som kok og køkkenchef har han arbejde på alle niveauer og forretningstyper, og har derfor indsigt og forståelse for hele restaurationsbranchen.

    • Med erfaring og uddannelse som tjener har han arbejdet med service og gæsteoplevelser på højeste niveau og har derfor forståelse for vigtigheden af at skabe den rette stemning og yde den service som er nødvendig for at give gæsten den bedste oplevelse.

    • Som koncept og produktudvikler for en af landet bedste fødevarebrand har David udviklet mere ind 500 varenummer, skabt mange og succesfyldte koncepter til hele detailledet. Han har indsigt i marked og kommerciel forståelse og forretningssans.

    • Ydermere har han stor erfaring i motivation og inspiration til en del andre segmenter i fødevarebranchen, her kan nævnes kantine og hotel drift samt offentlige køkkener.
  •  
    • Med bred ledelses erfaring og evnen til at motivere sine omgivelser på en professionel og moderne måde, kan han bidrage med systemer, værktøjer og processer, som er til gavn for de fleste fødevarer virksomheder.

    • Med et bredt og alsidigt netværk har han evnen til at se muligheder i alle henseender. Alle opgaver løses i tæt samarbejde med kunden og skal altid skabe værdi for slutbrugeren.

Hvad kan vi hjælpe med?

Brønnum Food lab
kan hjælpe med mange forskellige typer af opgaver:

    • Inspiration og motivation
    • Event og workshops
    • Undervisning i maskiner og produkter
    • Konceptudvikling
    • Produktudvikling
    • Økonomisk optimering
    • Værktøjer til eksekvering og implementering af fødevarekoncepter
    • Food styling og iscenesættelse
    • Kokkeskoler og anden formidling

      Læs mere her

Lad Food lab rådgive dig

  • Vi har stor indsigt og med  en professionel tilgang til marked  har vi mulighed for at understøtte eller drive konkrete udviklingsprojekter inden for fødevare koncepter og produkter.

  • Vi har en innovativ og moderne tilgang til udviklingsforløbet og med en stor faglig viden favner vi bredt og hjælper med markedsundersøgelser til det konkrete produkt/koncept. Vi arbejder tæt sammen med kunden om at lave koncepter og produkter der er relevante og som har en økonomisk bæredygtig profil.

  • Prisen varierer i forhold til projektets omfang og der gives som udgangspunkt altid en fast pris ved større projekter så kunden har et overblik over udgiften. Ved mindre opgaver tages der udgangspunkt i en timepris på 1200,- ex moms.

Hvordan arbejder vi med vores kunder?

"Vores fællesmål danner rammen for det kommende
     samarbejde og den dertil kommende succes."



Det er vigtigt at vi i fællesskab sætter klare mål og ikke mindst forventningsafstemmer i forhold til den konkrete opgave. Vores fællesmål danner rammen for det kommende samarbejde og den dertil kommende succes.

Vi tilbyder bred indsigt i hele fødevareindustrien og arbejder altid med et stærkt gastronomisk afsæt. Vi har kommerciel forståelse, værdikædeindsigt og går altid analytisk til opgaven.  Vores store styrke er eksekvering og opfølgning, som vi mener er nøgleordet for den kommende fælles succes.

Læs mere her


Få sidste nyt fra Food Lab