Velkommen til

Vild mad m. Thomas Laursen

Vild mad m. Thomas Laursen - ALT OPTAGET

Brønnum Food lab inviterer til eksklusivt event om vild mad i samarbejde med Thomas Laursen fra Wildfooding.

Lær hvordan du kan bruge den vilde natur i dit køkken. 

Kom med på sanketur langs Vallensbæk strand og efterfølgende kreativt køkken med de vilde ingredienser I Brønnum Food Lab

Thomas Laursen aka Wildfooding leder dagen og vil fortælle om de vilde urter vi finder. 

Thomas har mange års erfaring med at sanke og leverer til diverse restauranter i København, herunder Noma, Geranium, Alchemist og Amass mfl.

Han er forfatter til tre bøger om det vilde, samt podcastvært og meget mere. 

Thomas medbringer lidt ekstra vilde jyske urter, samt et udvalg fra sit syltelager.

Med disse, samt et udvalg af fisk, fjerkræ, mejerivarer mm., skal vi efter sanketuren lave mad sammen i Brønnums  Food Lab, Ellekær 10, 2730 Herlev.  

Vi forventer at eventet slutter kl. 19:00.

 

Alt det Praktiske

Vi mødes foran Vallensbæk sejlklub kl. 14:00

Vallensbæk Havnevej 7, 2665 Vallensbæk Strand

Kom gerne lidt før, da vi ønsker at starte ret præcist.

Efter ca. 1 1/2 time i den fri natur går turen tilbage til Brønnum Food Lab, Ellekær 10, 2730 Herlev.

OBS deltagere sørger selv for transport fra Vallensbæk til Herlev, så det kræver egen bil at kunne deltage.

Der er begrænset pladser og er derfor efter først til mølle. Deltagere vil få en endelig bekræftelse pr mail ca. 1 uge for afvikling

Eventet er gratis men tilmeldingen er bindende, såfremt man ikke afmelder senest 48 timer før eventet vil der blive fremsendt en faktura på 500,- eks. moms pr. deltager.